Yalnızca boomer`lar hatırlar.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
shin chan hatirlayanlar? sinif arkadaslarimin annesi/babasi bu cizgi filmini izlemelerini yasaklamisti. benim annem ve babam? serbestti :d

shin chan hatirlayanlar? sinif arkadaslarimin annesi/babasi bu cizgi filmini izlemelerini yasaklamisti. benim annem ve babam? serbestti :d

Nedeni muhtemelen anlayamadıklarından olabilir. Shin-chan arada garip japon espirileri yapıyordu bu yüzden japon olmayan biri espiriyi görünce garipseye biliyordu cünkü shin ailesi ya da öğretmenlerini delirtmeye yönelik bir karakter verdiği sıradışı cevapları çocuklar öğrenmesi diye yasaklamıştır ebeveynleri. Zaten kendisi bir manga serisi çocuklara yönelik bir şey değil asdkjansd anime ile çizgi film arasında ki fark burada devreye giriyor.
Bunun bir üst evresi de urusei yatsura animesi zaten şdslfksdf gerçi shin 90 ların espiri anlayışını yatsura ise 80 lerin espiri anlayışını simgeliyor

winx club yeni televizona ciktigi zamanlardanim. bayilirdim buna da. hatta winx club kizlarin cizimini yapardim (baya iyiydim). bloom'a seslenen daphne'nin sesi, elfea, butun maceralari falan filan. ya ilk okul 5. sinifta winx club benim spreekbeurt konumdu. cizimlerimi gosteriyordum sinifa. hatta en sevdigim bolumun sahnesini kasetle izlettirdim sinifa.

ve evet, hala ezberimde intro:

geçen gün şu aklıma geldi. 2001 yapımı. seriyi dört gözle bekliyoruz hala, gelmiyor.

zoey 101, severek izliyorduk. hatta ''uuu bak, bu kiz britney spears'in kiz kardesi'' diye sey yapiyorduk arkadaslar arasinda

bak, bunu gercekten boomerlar bilir sadece. hollanda'da en sevilen diziler arasindaydi gencler arasinda. ben hala bastiaan'in bionda'ya asik olusunu, hatta onun icin flamingolarin arasina girip, tuylarindan alip, bionda icin bir atki yapmak istemesini unutmadim hic. kor kutuk asikti. bionda ise cok fenaydi. sonra alwin ve elise'nin yakinlasmasi ve aski. iste the real gangstas hatirlar bunlari

cidden internet olmasa ben bu çizgi filmi hayalimde yarattığımı falan düşünürdüm yani o kadar hayal meyal hatırlıyorum ki. benim yaşıtlarım asla hatırlamıyor. demek ki baya baya küçüktük. yorumlarda sabah erken saatlerde yayımlandığı yazılmış. çok güzeldi ve sanki ben de sabah okula gitmeden izliyordum bunu. 2000 yılının başları falan olabilir.

biz bilmeyiz south park mouth mark
biz bununla büyüdük, hem de adını bile bilmeden yıllarca izledik :/
çok trajikomik ama çizgi filmin adını öğrenmek 30 küsur sene sonra, bugüne nasipmiş :ddd

öyle bi çizgi filmdi ki sokakta ne kadar tip varsa okulda da aynılarını bulmak mümkündü.
randall piçine az ayar olmazdım.
şahsen gelmiş geçmiş en iyi çizgi filmlerdendir.

karamurat disney plus'a göz atarken denk geldi, mutlu oldum. bu kadar küçük şeyden bile mutlu oluyoruz işte : /

schöller dondurma. şimdi yok dimi, kayboldu sanki.

yazlıkta arkadaşlarım vardı, almanya'da yaşıyorlardı. küçüğüz tabi, bana diyorlardı "sch bir araya geldiğinde ş diye okunuyor, ondan şöller" kdjdj yaa :D
çok şey öğrendim onlardan... yazılışını bilmesem de şayze, şılampı(e) filan bunlar hep öğrendim bunları

kültür desen vaar

Geri