Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bıdı bıdı. Yalnızlık tercih eden kadın yoktur. Buna mecbur kadın vardır. Çirkindir. Çok bilmiştir.
Evlilik başka bisey. Evlenerek de yalnız kalınabilir.
Evlenmiş olmak için evlenilmez ya da sırf hayatımda bir erkek olsun diye kendine uygun olmayan birisi ile yola çıkılmaz, asıl bunu yapan kadın çaresizdir. Siz güçlü kadınlara hiç denk gelmemişsiniz anlaşılan, büyük talihsizlik. Güzellik ya da çirkinlik ile de ilgisi yok...
Bıdı bıdı. Yalnızlık tercih eden kadın yoktur. Buna mecbur kadın vardır. Çirkindir. Çok bilmiştir.
Evlilik başka bisey. Evlenerek de yalnız kalınabilir.
Güçlü bir kadını bırakın, herhangi kadınla da bir araya gelmiş olması şüpheli. Ya da şahsının dul, bekar veya yalnız ve mutsuz olması bu düşünceyi tetiklemiş olabilir.
Bu aralar yakın çevremde "ben okeyim" gibi cümleler kuran bir kadın var. Ölümüne yalnız reis.
Düşünmeyince haklısın. Bu yönünü hiç görememiştim.
Düşünmeyince derken)
Yav yukarıda biseyler yazılmış. Güçlü kadın falan.. hahah. Dikkatim dağıldı devam edemedim. Kadın ve güçlü kelimeleri aynı cümlede geçemez. Bkz: oksimoron
Düşünmeyince derken)
Yav yukarıda biseyler yazılmış. Güçlü kadın falan.. hahah. Dikkatim dağıldı devam edemedim. Kadın ve güçlü kelimeleri aynı cümlede geçemez. Bkz: oksimoron
Olay şu aslında; Kadınlar kendini geliştirdikçe ve ekonomik yönden güçlendikçe bir erkekte aradıkları kriter de değişiyor ve en uygun olanı aramaya başlıyorlar. Kadın güçlendikçe seçim yapma şansı da artıyor ve çoğu erkeğin bu durum işine gelmiyor çünkü kadın bağımlı olmazsa erkeğin kadın üzerinde hakimiyeti sona erer.
Tercih meselesi yalnızlık ve ben öyle kadınlar tanıyorum ki gayet güzel ve eğitimliler yani bunun çaresizlikle ilgisi yok ancak tabii ki kriterler yükseldikçe aranılan erkeği bulma şansı da düşüyor.
Bilimsel açıdan bu dediğiniz havada kalıyor. Bkz: oksimoron
Bilim insanları: Kadınlar erkeklerden biyolojik olarak daha güçlü
İngiliz Daily Telegraph gazetesinde yer alan araştırma, yaşam koşullarının hem erkekler hem de kadınlar için oldukça sert olduğu kıtlık, salgın gibi kriz dönemlerinde, kadınların çok daha uzun yaşadığını gösterdi.
Güney Danimarka Üniversitesi'nin araştırmasında, bu zorlu dönemlerde kayıtlara geçen kadın ve erkek ölüm oranları karşılaştırıldı.
Örneğin, İrlanda'da 1845 ve 1849 yılları arasında yaşanan patates kıtlığı sırasında, iki cinsiyet grubu için de 38 yaş olan beklenen yaşam süresi, kriz tırmandığında erkeklerde 18,17'ye, kadınlarda ise 22,4'e düştü.
Araştırmada istisna olan tek tarihi vaka, Trinidad'da yaşanan köle ticareti. Hayatta kalan erkeklerin sayısı bu dönemde kadınlara göre daha uzun yaşadı.
Araştırmacılar bunu erkek kölelerin kadın olanlara göre daha değerli olduğunu düşünen köle tacirlerinin, hayatta kalmaları için erkekleri hayatta tutmaya daha çok çabalamasıyla açıklıyor.
Bu feminiklerden ikrah ettim ama ben yaaaa
2020'de belki hem güçlü hem yalnız hem de mutlu bir kadın denk gelir de fikriniz değişir, insan gördüğünü bilir yapacak bir şey yok buna...
Sanırım bu bir teklif?
Teklif değil, dilek sadeceDenk gelmemiş olabilir ama bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Yani eğitimli-eğitimsiz yalnız mutlu veya mutsuz her kadın öyle veya böyle doğal hedeftir. Fakat deyim yerindeyse elinde kırbaç taşıyanı korkutucu gelmektedir.
Düşünmeyince derken)
Laflara bak "herhangi bir kadınla bile bir araya gelmiş oldugu şüpheli" he hewal he