Yalan, algı, küfür, iftira... Kapatılan Ekşisözlük'ten geriye iğrençlik enkazı kaldı

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Oldum olası anlamadım bu sözlük işlerini. İnci sözlük ekşi sözlük bilmem ne. Ne bunlar anlamıyom

Sağol fıstık, biraz duruldum. depremde zarar görenler, ölenler etkiledi. Sen nasılsın
Iyiyim...etkiler tabii.Normal bir durum degil..sen durulmazsin.

Öte yandan guzide forum üyelerimiz,buranin sözlügünü ihya edebilir bu durumda.
Bazi isler kiminin zoruna,kiminin hosuna.
Yabani sana is düstü tatlisko.

Bu durumun tek suçlusu eğitim sistemidir. Okullarda fizik, kimya, matematik, biyoloji dersleri verileceğine; Belagat, kelam, psikoloji, sosyoloji, empati, kavaid, mantık gibi dersler verilmiş olsaydı bugün böyle bir ülke olmazdık. Bu iktidar zaten kötü olan eğitim sistemini iyice kötü yaptı. Çünkü iktidar kafası çalışan insanlar istemiyor. Kafası çalışanların kendisine oy vermeyeceğini biliyor. O İslam dinine ve Müslümanlara hakaret içerikleri yazanları kontrol etseler, bir kısmının AKP trolü bir kısmının da beyinsizler olduğunu görürler. Beyinsiz ateist her zaman AKP'ye çalışır.

Buna kanıt nedir derseniz; Belediye seçimlerinde AKP yanlışlarını söyleyen Müslümanların yorumlarının altına AKP trolleri solcuymuş gibi gözüküp ana avrat küfürler ederek cevaplar veriyorlardı bir ara. Ters psikoloji mantığı ile. Amaç da; Bu CHP zihniyeti böyle biz AKP'ye oy verelim algısını yaratmaktı. Kim ne olursa olsun, aşırı uçlarda nefret kusan tiplerin ya ciddi ruhsal sorunları ya da menfaatleri vardır.

Alan adinin sonuna 2023 ekleyerek girebilirsiniz.

Eksi sandiginiz kadar masum bir yer degil arkadaslar.2015 den beri yazar oldugum ve neredeyse bir yildir entr girmedigim bir yer.Daha cok sinema ve edebiyat basliklarina yazi gonderen bir yazar olarak sunu soyleyebilirim ki,eksi de o kadar farkli fikir ve insan varki insanliginizdan utanabilirsiniz.Bir ornek vermem gerekirse cocuk istismarini dahi savunan orumcek kafalilar bile var.

Tabi bunun yanin da sanat uzerine o denli entelektuel bakis acisi olanlar da var ki,siteyi takip edenin zihnin de guzel -olumlu manada- firtinalar estiriyor.Fakat bu yazarlar uzun zamandir aktif degil.Son 2-3 yildir eksi'nin kalitesi yerin daha da dibinde.Zira baslikara bakarsaniz bunu anlamaniz zor degil.Nitekim su an forumlardan pek farki yok.

Yasaklamak cozum degil,fakat eksi'yi modere etmek ve kontrol altinda tutmak cok zor.

Geri