Yakışıklı erkek avatarı kullanan erkek üyeler.

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
tapatalktan girip en son yazanın da klasik olduğunu görünce başlığı yaşlı erkek avatarı kullanan üye diye okuyorum
kaç defadır

ahahahasdf

e8ao1z.png

Çirkin avatar koyup yakışıklı olanlar itiraf etsin hadi. jjhjdhdl

Tarantino ve Kubrick gibi iki tipsizi yıllarca avatarlarından düşürmeyen Arpes ve @HosgeldinHarunAbi'nin olayı yanlış anladığına delalettir.

Oğlum bakın ne erkekler var, kadınların beğendiği vücutlara yazıştığı kişinin ruhunu koymasına yardımcı oluyorlar, siz de Tarantino'dur, Kubrick'tir, tırt.

Guzel tespitler var yorumlarda. Maria puder, forumun genel bir fotografini cekmeye niyetlisin sanirim. Baska tespitler de bekliyoruz : )

Koysunlar bence sıkıntı yok gözümüz gönlümüz açılsın. :D Aman kendi resimlerini koymasınlar aman aman. :PpPp

Kendime yakın hissettigim bir ünlünün hakkimda bir fikir verecek vurgusu varsa kullanırım genelde. Bunun haricinde sırf yakışıklı/güzel diye birinin resmini kullanmak çok saçma geliyor bana. Forum genelinde cokca rastladigim bir durum

Bir nutella avatari kadar cekici degildir gencler

Nerde bir yakışıklı görsem Exodus 'a yapıyorum.
Bence bunun kız tavlamakla alakası yok onu kendini bilmez ergenler yapıyorlar.
Ne yani bizde güzel kızların avatarlarını kullanıyoruz bizde erkekmi tavlıyoruz.
Avatara tav olup beraber olan kadar saftirik insan yoktur.
Yapan yokmu elbette var allah ıslah etsin nediyim.
Büyüyünce geçer inşallah.

Kendi yüzünü kullanmak istememiyor olabilir ama kullandığı avatardan feyzalıyorsa gülünür.

seksılı avatar koyunca hallenen erkeklerde oluyo.
olm altı ustu avatar lan ??
bu neyın kafasıı

Fernando nun avatarı vardı bitane ona hayrandım :sırıt:

Genel olarak ben kötü düşünmem aksine severim yakışıklı erkek

Buranin sözlük olduğunu unutmuş olanlar icin geyik konusu olmussss

Zaten buradaki bayan üyeler Barbara Palvin, Selena Gomez, Rihanna ve Jennifer Lawrence gibi kadınlardan oluşuyor.

Geri