wolfteam hamadahın servetine el koyuyormuş :(

Konu sahibi son olarak 4967 gün önce görüldü
Arladaşlar Joy Game in turkcell e yaptığı kampanyayı bilmeyen yok değil mi ? Var mı var mı ? Varsa onun için son kez yazayım dedim bende zaten Şindi bir çok insan bilir ki Wt yani wolf team de karakterler de çok önemlidir bir çok özellik katarlar karakterlere. Yeni gelen paketle Hamadah karakteri 7 günlük kullanımı epey uygun duruma gelmiş. Joygame nasıl oldu da insaf etti böyle şeyler yapıyor arkadaş şaştık doğrusu.

Platinyum kutu, hamadah, para seçin beğenin alın istediğinizi bu kampanyanın son günlerini kaçırmayın

Taksim meydanında oynuyoruz yani bölüm olarak kurt vs kurt millet hep böyle gardiyan felan karakter yok bende joygamin kampanyasından aldığım hamdahın kurt karakteriyle tabi bi havalardayım iki tane gardiyan var birinde yılan dövmesi üstüne üstük tabi bende eksik olurmu :D akrep kartal ve kaplan dövmesi var inanmasınız ikisinide birlikte aldım hile diye odadan attılar :D burdan sizde hamadah yada şans kutusu yada platinum kutusunu alabilirsiniz.

Covolt bölümünün hikayesinde benimle kapışacak birileri varmı acaba ? Covolt köprüsü avrupanın en büyük uyuşturucu ticareti yapılan köprüsüdür. Köprünün iki ucunda da ağır makineli silahlar var. Geçişleri engellemek için ben bu bölümde rekor kırdım varmı kapışacak olan

arkadaşlar şimdi bakın wolfteamde yeni bir kampanya var hamadah ın 7 günlük karakteri var bunu turkcell liler alabiliyormuş

abicim oynadğım oyunlar içerisinde şu kehanet kadar güzel ve cömert bir oyun yokdu şimdi wolfteamde bunlardan biri oldu kampanya sayesinde tabiî kide :D içinde küfür edenler ve hile kullanan adamlar var ama olsun hani geçenlerde hamadahı aldım karakter felan dinlemiyorum dalıyorun hepsine :D

bıktım aga kimsemi bilmez şu kampanyadan faydalanmayı hani link yok bir şey yok biriniz pm atsın ya hani eni sonunda kafayı yiyicem yok yok yok bulamadım bilgilendirme nasıl yükleyebilirim ben bu kampanyaları LLL

Uykusuzluk başıma vurdu artık eklemek isteyenler olursa eklesin gringoxx adım hani uyucam biraz ama kalkınca atarız vs kim isterse şans kutusundan altın seti silahlar geldi çünbkü şans kutumda bi nevi joygame kampanyası sayesinde bedavaya geldi ama :D olsun

7 adet platinum kutu almak için sizde fırsatı kaçırmayın hacı. 30.000 JP ye denk geliyor bu kadar kutu ama inanılmaz olmuş kampanya değil mi ?

Aga bıkırlırmı bu oyun ya tam d,yom aha kampanyalar kesildi bi bakıyorum jjoygame kampanya yapıyor biride bu bağımlılık yapıyo bu oyun benden demesi :D

Aga bıkırlırmı bu wolfteam tam bırakıcam jjoygame kampanya yapası tutuyor bağımlılık yaotu bu oyun bende aldım buyrun kampanya detayları buradaki linkte var.

Geri