Windows 7'i Dosyaları Silmeden Windows 8'e Taşımak

Konu sahibi son olarak 3351 gün önce görüldü
Merhabalar.

Bildiğiniz üzre artık yaygın biçimde Windows 8 sistemine geçilmiş bulunmakta ki baya bi hızlı işletim sistemi şahsen backtrack'den sonra en çok tercih ettiğim sistem Windows 8.

Windows 7 kullanan kişiler kolaylıkla artık sistemlerini Windows 8'e güncelleyebilir,ayriyeten sistemde yüklü hiç bir dosyayıda silmelerine veya normal bir formatmış gibi sistemi sıfırdan dizmeye gerek yok.
Bilindiği gibi formatlarda sistem kendini komple yeniliyor,windows 7'den 8'e geçiş sırasında dosyaların komple silinmemesi için yapmanız gereken tek bir adım var;

Windows 8'i sisteme yüklerken cd veya dvd'den boot etmek yerine harddisk'e veya harici bir disk'e sistemin setup dosyasından yüklemek ve normal İleri butonuna tıklayarak sistemin upgrade olmasına izin vermek.

Bu arada Windows 8'i Torrent olarak indirmek isteyenler torrent.eu'dan indirip sizler için upload ettim linke buradan ulaşabilirsiniz:

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Yeni sistemden görüntü:

Eski sistemde yüklü hiç bir dosyam gitmedi,hatta windows7'den kalma Liverpool logosu dahi hala duruyor :)
Windows 7i kolay bi şekilde yükseltmiş oldum bu arada bütün güncelleştirmeleri almak istiyorsanız verdiğim dosyanın içinde önce Loader ile windows 8'i orjinal yapmanız gerekebilir loaderladktan sonra ise güncelleştirmeleri alabilirsiniz.

Konu Özgündür,Diğer platformlarda izinsiz kullanılması yasaktır.

Geri