Wifi Bağlantı Sorunu

Konu sahibi son olarak 2497 gün önce görüldü
Arkadaşlar asus laptop'um var sistem özellikleri gayet iyi ama wifi bağlantı gücü zayıf bende anlamadım.
Acer bir başka laptop'um var yarı ozellıklerınının yarı ozellıgınde ama wifi bağlantı sorunu yok neredeyse her yer den çekiyor.

Bunun nedenleri ve çözümleri neler olabilir ?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar asus laptop'um var sistem özellikleri gayet iyi ama wifi bağlantı gücü zayıf bende anlamadım.
Acer bir başka laptop'um var yarı ozellıklerınının yarı ozellıgınde ama wifi bağlantı sorunu yok neredeyse her yer den çekiyor.

Bunun nedenleri ve çözümleri neler olabilir ?

Şimdiden teşekkürler.
Laptobun icinde wifi cubugumu ne varya ismini bilmiyom onda problemdir heralde.

Bu w-fi nin hangi türünü desteklediğine ve hangi marka, model kullandığına göre değişir.

Mesela Lenovo da da aynı sıkıntı vardır.

Laptoplarda malesef kaliteli donanım bulmak zordur. Bu yüzden marka almanızı asla tavsiye etmem. Sorununuzun çözümüde var.

tp-link-tl-wn725n-adaptor-n-nano-usb-150mbps-0-detail.jpg

Bu tür ürünlerle çözebilirsiniz.

Bu w-fi nin hangi türünü desteklediğine ve hangi marka, model kullandığına göre değişir.

Mesela Lenovo da da aynı sıkıntı vardır.

Laptoplarda malesef kaliteli donanım bulmak zordur. Bu yüzden marka almanızı asla tavsiye etmem. Sorununuzun çözümüde var.

tp-link-tl-wn725n-adaptor-n-nano-usb-150mbps-0-detail.jpg

Bu tür ürünlerle çözebilirsiniz.

Özür dilerim ama tam anlamadım şimdi ne almam lazım benim.
Galiba güçlendirici gibi birşey almam lazım.
Biraz daha ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.

Özür dilerim ama tam anlamadım şimdi ne almam lazım benim.
Galiba güçlendirici gibi birşey almam lazım.
Biraz daha ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.

Teknoloji marketlerinde kablosuz adaptörler var ama boyutları bir laptop için gerçekten kullanışsız oluyor. Resimdeki boyut olarak çok küçük kablosuz mouse adatörüyle aynı boydaTP-LINK TL-WN725N olarak aratırsan bulursun.

Bilgisayarının içindeki adaptörden iyidir ben online oyun oynarken kullanıyordum.

Teknoloji markeetlerinde kablosuz adaptörler var ama boyutları bir laptop için gerçekten kullanışsız oluyor. Resimdeki boyut olarak çok küçük kablosuz mouse adatörüyle aynı boydaTP-LINK TL-WN725N olarak aratırsan bulursun.

Bilgisayarının içindeki adaptörden iyidir ben online oyun oynarken kullanıyordum.

Teşekkür ederim . Umarım uygun fiyatlıdır.

Geri