Whatsapp’ta kelimeleri tek tek yollayan insan

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Arkadaşım sizi sayıyla mı veriyorlar? Nedir bu çektirdiğiniz ızdırap… Hangi günahın bedeli bu? 2-3 cümle ile ifade edebileceğiniz şeyi 30 bildirim bırakarak yollamak niye? Yılmaz Özdil misin sen? Zerre iman barındırmayan bünyemi Allah’a sığınırken buluyorum, yapmayın. Wp’de 1 yıl sessize almak zorunda kalmayayım…

hepsini tek mesajda anlatınca zevki çıkmıyor.
flörtün de bir tadı raconu olmalı.

Şirket grubunda var bir tanesi. Zaten saçma salak geliyor bana wp grupları falan nefret ediyorum o da işkencesi oluyor. Tüm wp grupları kapatılsın.

Gıcıklık olsun diye harf harf de yollarım. Kelime ne ki…

görüldü atıp cevap vermem sohbeti kaldırırım

Klasik olucak belki ama Twitter’a girince farkettim :D

En güzeli doğrudan arayıp konuşmak çünkü yazı ile anlatmak zaman aldığı gibi duyguların ifadesi de zor oluyor.

En güzeli doğrudan arayıp konuşmak çünkü yazı ile anlatmak zaman aldığı gibi duyguların ifadesi de zor oluyor.
mesaj başlı başına ayrı bir iletişim yöntemi lefty hanımcım. ehemmiyeti ya da aciliyeti olmayan hususlarda mesaj bırakırız. aramamamız, aranmamamız için var da diyebiliriz.

mesaj başlı başına ayrı bir iletişim yöntemi lefty hanımcım. ehemmiyeti ya da aciliyeti olmayan hususlarda mesaj bırakırız. aramamamız, aranmamamız için var da diyebiliriz.
Telefondan mesaj atıyorum öyle durumlarda ve bu tip uygulamalar benim için anlam ifade etmiyor. Bazen bakmayı bile unutuyorum. Telefona gelen mesajı ise görürüm.

Detaylı bir konu ise yazmak ile olmuyor ve doğrudan arar konuşurum.

Bir sms in 2 kontör olduğu ya da aylık 1000 sms paketiyle 1 ay yetinmeye çalıştığımız karanlık dönemleri görmemiş genç kardeşimizdir. Keza bunları yaşamış olsaydı bu eziyeti çektirmezdi

Geri