W

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Havalar çog soguk.

0eb4f9d3d1a26f86987b10cad0022bf5.jpg

Sevmekden kim usanir seni, hangi gönül uslanmaz senden
tadına doyum olmaz aaaaaa W ilen oyun olmaz.:liv::sırıt:

Önyargısı sıfır özgüven tavan çok neşeli çok sempatik gelin görün ki hollandaya kaptırdık.

kullanıcı adı az yer kaplasa da karakteri çok yer doldurmakta forum içinde.. kendisine sağlık , sıhhat dilerim..

çok severim, böyle ortamlarda bir insana ne kadar fazla güvenilirse, o kadar güvenirim. Bir de öperim, hayırlı iftarlar dilerim :* ldjas gidiyom

Hassas biri olduğu halde gerekli hallerde yıllarca koruyabildiği soğuk bir çizgisi var.
Bu da ilişkilerinde yaşayabileceği hayal kırıklıklarını minimal düzeye indiriyor,yaşasa da bunun şovunu yapmıyor.
Bir kez bile 'İyi niyetimden kaybediyorum,değer verip kazık yiyorum'un şovunu yaptığına rastlamadım mesela.
Bunun şovunu yapanları hep yapay hep sahte bulmuşumdur bu sebeple.
Demek ki hassas bir ruha sahip olmak,verilen değerin yanlış dozajlanıyor oluşunun bir gerekçesi değil mantıktan kopmadıktan sonra.
Bunu dengeleyiş tarzını seviyorum,tebrik ederim.

Waterlelie ..

çok zengin bir kültüre sahip, birbirinden çok aşırı farklı insanlar arasında yetiştiğinden sebeb çok şey biriktirmiş ruhunda ..

Çalışkan, enerjik, neşesi yüksek ve hırslı ..
üzerine vazife edindiği bir işin üstesinden gelemeyeceğine rastgelmeniz olası değil ..
Kimsenin lütfuna ihtiyacı yok bu sayede .. o yapması gerekeni en iyi şekilde yapıp tamamlamıştır zaten..

Hiçkimse olma derdinde değil
doğal özgün taklitlerden yada bir başkasının yolunda yürümekten çok uzak hayata herkes gibi bakmayı yeterli gören yığınlardan değil, o kendisi ve eksiği fazlasıyla kendisi olmaktan mutlu

ve bu saydıklarımın hepsinden daha mühimi ..
Her ne kadar rahatına keyfine düşkün, yalnız zaman geçirmeyi seviyor olursa olsun
o çok vicdanlı ..
paylaşımcı, suistimal edilmeye açık ve gönüllü çalışmalarla sadece yakınlarını değil km lerce uzakta yaşayan insanların durumları için bile girişimlerin peşinde .. bunu sosyal statü için değil sadece o insanlara incir çekirdeği kadar bile olsa yardımı dokunacağı inancına sadakatle yapıyor ..

Nedense kendisini gördüğümde hep aklıma beni böyle sevde ki reyhan geliyor.

Onun dışında tanımıyorum

Ama o an isimli konusunu çok aeverim

Hatta meajlarını ve ibretlik hikayelerini takip ediyorum

Larienle iyi anlaşıyorlar

Sesi de güzel bildiğim kadarıyla

Kültürel olarak ta gelişmiş bir insan

Şimdi biri gelip yedi güzel kadın olsa bir tanesi de sen olurdun yazar

Yazmazsa ben dedim diye yazmaz

Yedi güzel kadından kontenjanın biri de onun
:T:

Geri