Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Gideyim de uslu uslu filmlerimi izleyeyim. Diğer başlıkta önerdiğiniz ikisiyle başlıyorum. Yorumlarım tabii, siz de rope filmine hadi :p

İyi filmdi,zekanın aslında ne kadar kusursuz gözüktüğünü ama en zeki insanların bile zeki olduklarını bilinmesinin istendiğini ve aslında hataya ne kadar açık olduğunu gösteren bir hikaye.eski de olsa güzel kurgulanmış bir film.İp'in kitaplara bağlanması iyi bir zeka.tavsiye için teşekkürler.

Murder on the Orient Express filmini beğenirsiniz diye düşündüm bunu izleyince.

İlgi alanlarınızı bilmiyorum fakat bahsettiğim rope filminin sizi sıkmamış olmasına sevindim, insanın zihninde dönüp dolaşanları ifade etme daha doğrusu bilinmek isteğini çok iyi yakalamışsınız.

Ben de önerdiğiniz murder on the orient express, macbeth, the greatest showman, miss sloane filmlerini izleyip geldim. The greatest ilham verici bi filmdi, ekseriyetle muzikalden hoşlanmıyorum ama bu filmde dozu iyi ayarlamislar. Yine de bana cok hitap eden bir film degil. Macbeth'i okumuştum, cok severim. Sevdigim satirlarin filmde de kirpilmadan gecmesi memnun etti beni ama siirsel dile yalnizca kitaplarda ve tiyatro sahnesinde asinayim, filmdeki konusmalar biraz garipsememe sebep oldu. Murder on the orient express 1974 ve 2017 yapim vardi, eskiye duyulan fetisten dolayi 74 yapimi seyrettim. Sahneler sahane idi, zaten filmin trende gecmesi mekanın minimal tutulmaso benim cok hoslandigim bi sey. Konu da iyiydi, akti gitti sorgu sualler. Yalniz miss sloane icin ozellikle tesekkur ederim, bu filme bayildim. Manipülasyon, strateji ve sisteme dair elestiri her zaman ilgi çekicidir. :) Buna benzer önerilere talibim.
Çok teşekkür ediyorum.

İlgi alanlarınızı bilmiyorum fakat bahsettiğim rope filminin sizi sıkmamış olmasına sevindim, insanın zihninde dönüp dolaşanları ifade etme daha doğrusu bilinmek isteğini çok iyi yakalamışsınız.

Ben de önerdiğiniz murder on the orient express, macbeth, the greatest showman, miss sloane filmlerini izleyip geldim. The greatest ilham verici bi filmdi, ekseriyetle muzikalden hoşlanmıyorum ama bu filmde dozu iyi ayarlamislar. Yine de bana cok hitap eden bir film degil. Macbeth'i okumuştum, cok severim. Sevdigim satirlarin filmde de kirpilmadan gecmesi memnun etti beni ama siirsel dile yalnizca kitaplarda ve tiyatro sahnesinde asinayim, filmdeki konusmalar biraz garipsememe sebep oldu. Murder on the orient express 1974 ve 2017 yapim vardi, eskiye duyulan fetisten dolayi 74 yapimi seyrettim. Sahneler sahane idi, zaten filmin trende gecmesi mekanın minimal tutulmaso benim cok hoslandigim bi sey. Konu da iyiydi, akti gitti sorgu sualler. Yalniz miss sloane icin ozellikle tesekkur ederim, bu filme bayildim. Manipülasyon, strateji ve sisteme dair elestiri her zaman ilgi çekicidir. :) Buna benzer önerilere talibim.
Çok teşekkür ediyorum.

Eski nostaljik filmleri severim.Rope da o dönem şartlarında anlatılmış iyi hikayelerden.

murder on the orient express; eskiyi hatırlamıyorum yenisini sinema da izlemiştim.devamı da çekiliyor.trenleri bende çok severim bana çok ilgi çekici gelirler hep.filmi beğenmenize sevindim.

the greatest showman; müzikal normalde bende pek izlemem fakat bunu sinema da izledim ve baya büyülenmiştim.kadro ve hikaye de güzel olunca ilham veriyor.beğenmenize sevindim.

macbeth; kitabı okumadım ama bu kadroyla olan filmi izledim,yine müzikalimsi bir anlatım olsada kadro,hikaye ve atmosfer iyidi.evet konuşmalar ilginç geliyor.yine de izlenirliği vardı.

miss sloane ise bence de bir başyapıt.özellikle Jessica Chastain inanılmaz oynuyor,filmin sonunda ki mahkeme sahnesi vuruvu bir sahne,bu tarz sonu şaşkına çeviren filmleri baya severim.neredeyse iki hafta da bir izlerim bu filmi.beğenmenize sevindim gerçekten.

izleyip vakit ayırıp değerlendirme yaptığınız için teşekkürler,sağolun.

bilim kurgu,korku,fantastik,gizem ve gerçek hikaye filmleri severim.

the-prestige_1.jpg

bu filmide şiddetle tavsiye ederim.karışık gelebilir ama çok iyi filmdir.

@Kimbuhatunyahu?

Günaydın.
Aslinda su an hic isim gücüm yok, filmi izlemek istiyorum ama bir yandan hic uyumamis olmak geri çekiyor beni. Çünkü filmde cancağzım nikola tesla varmis, onu ufak algi aksakliklari yasayarak ziyan etmekten çekiniyorum. Buraya neden geldim, çünkü bi film önermek istiyorum. Diğerine hic benzemiyor. Ben izlerken cok etkilenmiştim, cok özel bulmustum. Izlemediyseniz ve dilerseniz; Black

Günaydın.
Aslinda su an hic isim gücüm yok, filmi izlemek istiyorum ama bir yandan hic uyumamis olmak geri çekiyor beni. Çünkü filmde cancağzım nikola tesla varmis, onu ufak algi aksakliklari yasayarak ziyan etmekten çekiniyorum. Buraya neden geldim, çünkü bi film önermek istiyorum. Diğerine hic benzemiyor. Ben izlerken cok etkilenmiştim, cok özel bulmustum. Izlemediyseniz ve dilerseniz; Black

18610091.jpg

bahsettiğin bu film mi ? bakayım bulabilirsem izlerim teşekkürler.

The Prestige iyi ilmdir fırsat bulursanız izleyin

Cloverfield
10 Clovefield Lane
The Cloverfield Paradox

J.J. Abrams’ın ortaya çıkış projesidir "Cloverfield". Biraz gölgede kalmış,sadece sonuna doğru ne olduğu anlaşılan birbirinden bağımsız ama bir şekilde bağımlı film serisi diyebiliriz, "Paradox" olanı da izledim ama net hatırlayamıyorum ama hepsi güzel bence, özellikle "10 Clovefield Lane" bence baya iyi.vaktiniz olursa tavsiye ederim.

@Thalassa

Suan direk Netflix'den arattim, bi The cloverfield paradox filmi yuklu. Izlenecek listeye ekledim, ilk olarak bununla baslarim bi aksamustu. Tesekkurler @Divine Heart

GUEST_23110f77-327f-43a6-abb6-bbf2f4e07ef7

Korku sizi fırtınayla alacak! Kapınızı kilitleyin,ışıkları kontrol edin ve yanınıza ihtiyacınız olan herşeyi alın.Yüzyılın Fırtınası geliyor.Gerilimi tahmin edin! Stephen King bir kere daha hayranlarını,şiddetli bir hava akımını ve ondan daha şiddetli bir varlık kuşatılmış küçük Maine adası halkının yaşadığı soğuk ve dehşetin hikayesi bu başarılı Tv uyarlamasıyla sizi en uç noktalara doğru yolculuğa çıkartıyor.Tabiat ana en büyük vurgunu Maine adasına yaparken,fırtınayla birlikte gelen bir iblis büyük bir istek ve talapte bulunuyor.'Bana istediğimi verirsen,ben de giderim.'Ama bu alçak gücün istediği hiçbir insanoğlu tarafından yapılabilecek birşey değildir.

Geri