Kimbuhatunyahu?
Gümüş Üye
Gideyim de uslu uslu filmlerimi izleyeyim. Diğer başlıkta önerdiğiniz ikisiyle başlıyorum. Yorumlarım tabii, siz de rope filmine hadi :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gideyim de uslu uslu filmlerimi izleyeyim. Diğer başlıkta önerdiğiniz ikisiyle başlıyorum. Yorumlarım tabii, siz de rope filmine hadi :p
İlgi alanlarınızı bilmiyorum fakat bahsettiğim rope filminin sizi sıkmamış olmasına sevindim, insanın zihninde dönüp dolaşanları ifade etme daha doğrusu bilinmek isteğini çok iyi yakalamışsınız.
Ben de önerdiğiniz murder on the orient express, macbeth, the greatest showman, miss sloane filmlerini izleyip geldim. The greatest ilham verici bi filmdi, ekseriyetle muzikalden hoşlanmıyorum ama bu filmde dozu iyi ayarlamislar. Yine de bana cok hitap eden bir film degil. Macbeth'i okumuştum, cok severim. Sevdigim satirlarin filmde de kirpilmadan gecmesi memnun etti beni ama siirsel dile yalnizca kitaplarda ve tiyatro sahnesinde asinayim, filmdeki konusmalar biraz garipsememe sebep oldu. Murder on the orient express 1974 ve 2017 yapim vardi, eskiye duyulan fetisten dolayi 74 yapimi seyrettim. Sahneler sahane idi, zaten filmin trende gecmesi mekanın minimal tutulmaso benim cok hoslandigim bi sey. Konu da iyiydi, akti gitti sorgu sualler. Yalniz miss sloane icin ozellikle tesekkur ederim, bu filme bayildim. Manipülasyon, strateji ve sisteme dair elestiri her zaman ilgi çekicidir.Buna benzer önerilere talibim.
Çok teşekkür ediyorum.
Günaydın.
Aslinda su an hic isim gücüm yok, filmi izlemek istiyorum ama bir yandan hic uyumamis olmak geri çekiyor beni. Çünkü filmde cancağzım nikola tesla varmis, onu ufak algi aksakliklari yasayarak ziyan etmekten çekiniyorum. Buraya neden geldim, çünkü bi film önermek istiyorum. Diğerine hic benzemiyor. Ben izlerken cok etkilenmiştim, cok özel bulmustum. Izlemediyseniz ve dilerseniz; Black
izledikten sonra fikrinizi merak ederim : ) iyi seyirler.Suan direk Netflix'den arattim, bi The cloverfield paradox filmi yuklu. Izlenecek listeye ekledim, ilk olarak bununla baslarim bi aksamustu. Tesekkurler @Divine Heart
Bir filmin en etkili sahnesidir bu sahne,efsanevi bir sahnedir..