Vasiyetiniz var mı, varsa nedir?

Konu sahibi son olarak 3242 gün önce görüldü
Organlarımı bağışladım.

ölünce mezarımda dua ya da ayin istemiyorum. İslami usule göre gömülmek istemiyorum. Artık kimden önce giderim bilemem, dostlarıma bu parçayı çalın dedim, gelin mezarın başında için dedim.

https://youtu.be/cAe1lVDbLf0

Tüm mal varlığımı, evde kalmış kızlar derneğine bağışlıyorum..
Mogadişu meydanına heykelimin dikilmesini istiyorum..
Nijeryada adımın verildiği üç katlı bir düğün salonu açılmasını vasiyet ediyorum..
Ayrıca evcil kaplumbağam necmiyi Mathilda arkaşımıza bırakıyorum..
Kaplumbağama iyi bakıcağından şüphem yok..
Necmi çok hassas ve duygusaldır, Sibelcan dinlemeyi çok sever, acılı çiğköfte ve lahmacuna bayılır, harika ölü taklidi yapar..

Emevi soyunun zulmüne boyun eğmeyin. İyiyi dogruyu hakkı yaşatın. Vasiyetim budur.

Tüm mal varlığımı, evde kalmış kızlar derneğine bağışlıyorum..
Mogadişu meydanına heykelimin dikilmesini istiyorum..
Nijeryada adımın verildiği üç katlı bir düğün salonu açılmasını vasiyet ediyorum..
Ayrıca evcil kaplumbağam necmiyi Mathilda arkaşımıza bırakıyorum..
Kaplumbağama iyi bakıcağından şüphem yok..
Necmi çok hassas ve duygusaldır, Sibelcan dinlemeyi çok sever, acılı çiğköfte ve lahmacuna bayılır, harika ölü taklidi yapar..

Basimla beraber, gurur ve mutluluk duyarim, emanetine senden iyi bakacagimin sozunu veririm lakin; necminin kamlumbaga oldugundan emin miyiz xd

Basimla beraber, gurur ve mutluluk duyarim, emanetine senden iyi bakacagimin sozunu veririm lakin; necminin kamlumbaga oldugundan emin miyiz xd

Biliyordum beni kırmayacağını
Evet kaplumbağa tabii
Su kaplumbağasıydı yürümeyi öğrettim ona
Kara kaplumbağası olarak takılıyor şu sıralar

Biliyordum beni kırmayacağını
Evet kaplumbağa tabii
Su kaplumbağasıydı yürümeyi öğrettim ona
Kara kaplumbağası olarak takılıyor şu sıralar

Ucmayi ogretirim ben de, geri kalan omrunu hava kaplumbagasi olarak gecirir xd

Düşünüyorum hala kararsızım. Organlarımı bağışlayıp belki kadavra olmasını isterim bedenimin. Dirimden hayrı görmeyen yalan cesedimden beslensin

Her şeyi yiyip bitiremediysem, malı mülkü satın, parayı da yakıp küllerini mezarıma dökün. Çalışıp siz de kazanın, babadan hayır beklemeyin. .p

Ölmek için çok zenginim :/.
şayet birgün ölürsem bankadaki şahsi param olan 14milyon tlyi sadece hayir isleri icin kullanin fakir fukaraya ozellikle elden teslim edin

Geri