valorant oyunuda hata 43

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
peki bu işlem yaparken sadece beklecem yok bilgisayarada başka şeylerde bakabilirim
Selam. @RK ‘nın çözüm yolu işe yaramadıysa yapacağın pek bi şey yok. En kolayı denetim masası > programlar adımını takip ederek vanguard uygulamasını kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak. Sonra da Valorant oyununu yine denetim masası > programlar adımını takip ederek kaldır ve tekrar bilgisayarını yeniden başlat. Sonra riot games sitesinden oyunu tekrar yükle. Oyun yüklenirken genelde gerekli uygulamaları (net freamwork java vb) yükler. Yine düzelmezse microsoft sitesinden net freamwork indir kurulum iste onar de. Hiçbiri olmazsa bilgisayarına forma at.

Selam. @RK ‘nın çözüm yolu işe yaramadıysa yapacağın pek bi şey yok. En kolayı denetim masası > programlar adımını takip ederek vanguard uygulamasını kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak. Sonra da Valorant oyununu yine denetim masası > programlar adımını takip ederek kaldır ve tekrar bilgisayarını yeniden başlat. Sonra riot games sitesinden oyunu tekrar yükle. Oyun yüklenirken genelde gerekli uygulamaları (net freamwork java vb) yükler. Yine düzelmezse microsoft sitesinden net freamwork indir kurulum iste onar de. Hiçbiri olmazsa bilgisayarına forma at.
vanguard denetimi masasınada yok ki

Ekli dosyalar

• görsel_2026-03-29_165012645.png
    görsel_2026-03-29_165012645.png
    145 KB · Görüntüleme: 20
valorant ve overwolf 'u bilgisayarından kaldır. sonrasında windows'u güncelle, bilgisayarını baştan başlat,
arama kısmına "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz ve çıkana tıkla. .NET Framework 3.5 .NET Framework 4.8 Advanced Services bunların ikisini kapat, bilgisayarını yeniden başlat, tekrar aynı yere gir ve ikisini tekrar aktifleştir, tekrar bilgisayarını baştan başlat. böylelikle framework kendini onaracaktır. şimdi valorantı tekrar baştan kurup oynayabilirsin. kullandığın antivürüs yazılımları da çöp bu arada, sorun devam ederse antivirüsü kapatıp valorant'ı yönetici olarak çalıştır. bir bilgisayara birden fazla antivirüs yazılımı kurulmaz, çakışır ve sistemin stabilitesini bozar.

valorant ve overwolf 'u bilgisayarından kaldır. sonrasında windows'u güncelle, bilgisayarını baştan başlat,
arama kısmına "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz ve çıkana tıkla. .NET Framework 3.5 .NET Framework 4.8 Advanced Services bunların ikisini kapat, bilgisayarını yeniden başlat, tekrar aynı yere gir ve ikisini tekrar aktifleştir, tekrar bilgisayarını baştan başlat. böylelikle framework kendini onaracaktır. şimdi valorantı tekrar baştan kurup oynayabilirsin. kullandığın antivürüs yazılımları da çöp bu arada, sorun devam ederse antivirüsü kapatıp valorant'ı yönetici olarak çalıştır. bir bilgisayara birden fazla antivirüs yazılımı kurulmaz, çakışır ve sistemin stabilitesini bozar.
antivirüsü dediklerini hangisi

overwolf sildim sonra oyunda sildim ama sonra oyunu yükledim bilgisayarı güncelleştirmeden lurudum oyunu sonra fark önce güncellemeyi yaptım oyuu deneim olmadiği sonra oyunu tekrar sildim şimdi güncelleştiyorum sonra oyunu kuruacam sıralama doğru
1-overwolf sildim
2-bilgisayarı güncelleştirıyorum
3-oyunu yüklüyorum

2 defa güncelleştirdim ama halen cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik diyo

Görev yöneticisine girip NextLiveSrv.exe bulup görevi sonlardır, ve;
yine görev yöneticisine giriş yapıp başlangıç sekmesindeki nextlive/ şüpheli programları devre dışı bırakıp çakışan programları ( MSI Afterburner, Rivaturner, Overlay, eski driver araçları, CPUID MSI Tracker ) kapat, Windows aramadan Windows özelliklerine giriş yapıp .NET Framework 3.5 ve 4.x aç ve yeniden başlat..

Yeniden başlattıktan sonra ise Valorant dışında başka program açma.

hangisi ni seçecem

Ekli dosyalar

• f.jpg
    f.jpg
    236.7 KB · Görüntüleme: 11
hangisi ni seçecem
İlk işlemleri yapmışsan,
Ara kısmına windows yazdığında, windows özelliklerini aç ve kapat denetim masasına giriş yaptığında karşına böyle bir ekran gelecek.

.NET Framework 3.5 ve 4.x aç bul, ve yeniden başlat..
Bilgisayarı açınca Valorant çalışsın sadece.

Ekli dosyalar

• photo_2026-03-29_21-53-45.jpg
    photo_2026-03-29_21-53-45.jpg
    28.2 KB · Görüntüleme: 7
İlk işlemleri yapmışsan,
Ara kısmına windows yazdığında, windows özelliklerini aç ve kapat denetim masasına giriş yaptığında karşına böyle bir ekran gelecek.

.NET Framework 3.5 ve 4.x aç bul, ve yeniden başlat..
Bilgisayarı açınca Valorant çalışsın sadece.
windows update in dosyaları sizin yerinize indirmesini izin verin tıklacam

windows update in dosyaları sizin yerinize indirmesini izin verin tıklacam
Anlaşıldı şimdi onedriver olduğu için sen de .NET Framework 3.5 ve 4.x yüklü değil.

3.5
4x

Bağımsız setup olarak yüklemeniz daha uygun olur

Anlaşıldı şimdi onedriver olduğu için sen de .NET Framework 3.5 ve 4.x yüklü değil.

3.5
4x

Bağımsız setup olarak yüklemeniz daha uygun olur
bunlarımı yükleyim

Geri