hsjdjdkd
Altın Üye
o da sova oynuyor oklar havada çarpışır artık xdyok lan şaka yaptım manyak ahshdjshfj
ONUN ALNINA OK ATCAM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o da sova oynuyor oklar havada çarpışır artık xdyok lan şaka yaptım manyak ahshdjshfj
ONUN ALNINA OK ATCAM
bana cumartesiye kadar çözcez bi şeyler dur bakim….o da sova oynuyor oklar havada çarpışır artık xd
sürekli valo deniyor nasıl bi oyun bu arkadaşlar.. birileri dedikodu falan yazmış.. o kısmı daha çok ilgimi çekti sanki….
Sen gekkoyla oynucan ama anlaştık mı jskdkdkdkdkdkArkadaşlar takım kurulacaksa ben takım kurarım bakın… Ha ne kadar zevk alırsınız bilemiyorum… Hatem yanlarında portakaldaki vitamin kalır bakın ona göre..
Kankuşla aramız bozuk. Lafımı dinlemiyor namussuz.Sen gekkoyla oynucan ama anlaştık mı jskdkdkdkdkdk
hiç anlamam bu tarz oyunlardan sürekli aktif görünce öyle laf atayım dedim :d belki izlemeye gelirim bi arafps oyunu güzel eğlenceliii istersen bir dene seversen oynarızzz :d
ben yancıyım@kült ablası sen bizden olsana
Herkes bir kanala girip yalan info versin kafaları karışsın.dikkat dagıtmak icin orda olacagım bugün mission completed
Yalan söylüyorkimse buraya “hadi valo” yazmasın fena fırça yedim oturup çizim yapcam sonra da kitap okucam….
Ekli dosyayı görüntüle 93790
Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme.
hesap makinası ile mi cektin resmi .s NEON NERDE