Uzun yolculukları sever misiniz ?

Konu sahibi son olarak 3028 gün önce görüldü

Uzun yolculukları sever misiniz ?

• Evet

Kullanılan: 38 74.5%
  • Hayır

Kullanılan: 13 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    51
Evet arabayi suren sevgilim olacak zaten 40 kmlik yoldada uyudugum tecrubeye sabittir :D

Git git bitmez yaa hiç sevmem. Pazar günü gene yoldayım ama puuffsss

Hiç mi hiç sevmem bitmez çünkü bi bitsede kurtulsak niyetinde olurum(ailemle) ama arkadaşlarım varsa çok süper olur valla

Yakınımda öğüre öğüre böğüren, böğüre böğüre öğüren biri olmadığı sürece evet.

eğerki hususi otomobilimleyse severim ama otobüsle yahut trenle ise gına geliyo.

Kendim kullanıyorsam severim ama 8 saatten sonra gerçekten bayıyor :/

Uzun yolculuklar genelde sila yolu olur bizde. Ve tabiki cok sevilir. Gittigimiz farkli ulkelerin farkli lezzetler tadilir yeni yeni yerler gorulur. Arabanin camindan disari bakaren hayallere dalarsin uzuuun uzuuun dusunme firsatin olur. Kendini dinlersin,yoldan gecen insanlari izlersin bazilariyla gozgoze gelirsin. Yolda tanistigin insanlar olur hatta ayak ustu sohbet bile edersin. Benzinliklerde wc sirasi beklersin .) Velhasilkelam severim ben uzun yolculuklari yolu nereye giderse gitsin.

Eveeeettt hemde çookk :D

Genelde bizde uzun yolculuklar vatana giderken ve turkiyenin bir ucundan diger ucuuna gecerken yapilir. Evet cok severim, o daglardan gecerken sanki umutlari hayallerimi yasamaya hizli bir sekilde gidiyorum gibi bir hisse kapilirim. Cok baska degisik seyler hissettirir o uzun yolculuklar azdda olsa huzur tadiyorum. Severimm hemde cokk...

Hiç sevmem 5 saatten fazla yolculukları. Totomuz ağrıyor belimiz ağrıyor uzun süre yolculuk mu olur.

Geri