Uyuduğunuz en ilginç yer?

Konu sahibi son olarak 3834 gün önce görüldü
Otel ayarlamadan gittigimiz Uzun Gol'de gece 2 gibi vardik. Tek tek butun otelleri dolasmamiza ragmen hic yer bulamadik sagolsun Araplar butun otelleri doldurmus ( hayir dolduracak ne varsa alt tarafi gol yani ne isiniz var arkadas Uzun Gol'de) . Sonra mescit onunde, sabah namazi nasilsa yaklasti bi iki saat icerde duralim bari dedik. Tam mescidin kapisini actim aaa bi'de ne goreyim ? cekyat tabiki :D actim bi guzel cekyati tam dalacam derken bi kapi daha fark ettim, merak edip iceri bakim derken butun arap camiasi sere serpe yatismis uyuyorlar :D Zavallilar benim gibi otelsiz kalmislar diyerek kapadim. Ve mescit cekyatinda uyudum :D

Otobüs koridoru

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lisedeyken servisle gidiyordum okula. En arkaya otururdum. Uyuyakalmışım okulda inmeyi unutmuşum.
Bi gözümü açtım serviste başka öğrenciler var şöför de farketmemiş beni. Öğle arasına yetiştirmişti beni okula :)

Sandalye.

Evet, sicak bir yaz gunu koydeyiz. Hepimiz tum sulalece (misalen diyorum, misalen) bir odada uyuduk. Herkes ayri ayri horluyor. Yer yataklari da tas gibi, aralarinda bosluk var, diger yanlari tas. Psikopata baglayacaktim, ama nazik kalmak zorunda idim. Nazikce gittim kosede duran sandalyede oturdum kukumav kusu gibi. O asabimi bozan horultuyu dinlemek zorunda kalarak sabahi bekledim. Iskence idi.

Mezarlık .

Varolan ve varolmasını istemediklerimi karıştırdığım bir dönemdi.

Bi dağ yürüyüşünde bi mağaraya sığınıp uyumuştum taa ki sırtıma batan şeyin insan kemiği olduğunu anlayana dek. Bir de lisede beden eğitimi dersinin soyunma dolabında. O kadar rahattı ki bir de sigara yaktım öğretmen bastı :d

Bonzai ilk içtiğim dönemdı Gazıno cıkısı Ziiraat bankası atm`si içerısınde uyumusdum.. rezıllıkdı resmen

Geri