Uykuda düşüyormuş gibi hissederek sıçrama

Konu sahibi son olarak 4775 gün önce görüldü
rivayetlere göre
1- derin uyku öncesi olurmuş, gevşemek için.
2- yüzüstü yatanların kalbine baskı oluyormuş, oymuş neden
3- bir önceki hayatınızda yüksek bir yerden düşerek ölmüşsünüz
4- uykunuzda ruhunuz bedeninizi terk ediyormuş, geri döndüğünde de sizi bir hoplatıyormuş.

3- bir önceki hayatınızda yüksek bir yerden düşerek ölmüşsünüz

ne sacma :D

insanin beyniyle savasmasidir bu. yani vücut uyumak icin ugrasirken beyin o kdr doludur ki, uykuya degilde baska seyler konsantre olur. genelde o yuzden sicrama olur. zaten stresliyken olur sicrama geneldede :)

* Bir anlık afallama halleri.

* Etkisi geçtikten sonra uykunun tatlılığına doymaya devam edilir.

4- uykunuzda ruhunuz bedeninizi terk ediyormuş, geri döndüğünde de sizi bir hoplatıyormuş.

olabilir :D

rivayetlerin canı cehenneme (:

* vucudunuzu saran yüksek elektrik yükünen kaslarınızdan boşalırken yaptığı bir çeşit dalgalanma

* uyumadan önce yaşadığınız vakitlerde fazlaca stres yüklü olduğunuzu size anlatan vucudun fizylolojik tepkilerinden

* bilinçaltında oluşmuş bir korkunun görülen rüya ile etkileşerek vucuda gönderdiği bir çeşit tepki sinyali

Uykudan Sıçrama Anı.
Geçtiğimiz Aylarda Gerçekten Düşüp 1 Hafta boyunca boyunlukla gezmeme Bile sebep olan etki:kiki:

küçükken sürekli yaşadığım hadise. düşe kalka burnumu bile kırmışım.

benim genelde bilgisayar başında uyuklarken anlık biri hızlıca ve kabaca dürtüyormuş hissi veren durum ki nefret ediyorum o andan istem dışı vücudum tepki veriyor

Yüz üstü yattığım için sanırım oluyor arada.

Kedinize Papatya çayı,sıcak çikolata veya meyveli süt tarzında organik bir antidepresan enjekte ettikten sonra yatağınıza yönelirseniz görülme ihtimali daha düşük olur. :o

Astral Seyahat derler buna parapsikoloji dilinde..

Beni kim itttiiiii yaaaaa diye uyanıp söylenirim.

bkz. her gece oluyor, bi kere bile sebebini merak etmedim.

endofme nin dediği mevzuya hiç inanmıyorum.

ama olur bana da.

biliyorum endofme ama öyle birşey olamaz. ben inanmıyorum (:

Geri