Üyeliğimin silinmesini istiyorum

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Şov falan değil ya bence xd hadi bırakmadın yine forumu 5 sene sonra önceki yazılarımı görsen cringe atakları geçiririm

Ayrıca üyelik silinmiş olsa da, yazılan mesajlar açılan konular duruyor.
O yüzden hiç gerek yok böyle şeylere..
Nereden mi biliyorum, rahmetli karga sözlük konumu açmıştı..

Swat döneminin ilk zamanlarında bu birkaç kişiye yapıldı ancak sonrasında üyelik sildirilmesi durduruldu.
Daha sonra benim eşim istedi bunu çünkü buradan çok tiksinmişti ve bazen böyle olur, hiçbir şey kalmasın istersiniz size dair ya da görünmez olmak istersiniz. İşte sonraki dönemde yani bu da 2023 oluyor; üyeliğin silinemeyeceği ama askıya alınabileceği belirtilmişti. Bir gün yine bu talebini yinelemişti ve üyeliği askıya alındı o tarihten itibaren. Bu neleri içeriyor bilmiyorum. Eskiden nicki ince fontla görünüyor ve altında da rank olmaksızın suspended yazıyordu. Ancak şu an -forumda bir iyileştirme çalışması mı yapılmıştı-ondan sonra nickinin görünümünün diğer nicklerden bir farkı kalmadı. Ancak profiline girdiğinizde ya da nicke tıkladığınızda yine suspended yazısını görüyorsunuz. Bence üyelik sildirilmesinin mümkünatı olması lazım, bu bir hak; ancak nasıl bir şekilde olur, nasıl düzenlenir bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bir admine ve foruma yapilacak en buyuk kotuluktur..
Sayet gercekse..
Dusunsenize 10 uye anlasip uyelik sildirmek icin admin binasina yuruyor.
Fecaaat
En tepede bulunan admin gozunden olaya bakarsak zor bir durum.
Belki savcilik karari ile anca ajdjdjjhd

Geri