Üye Olduğunuz Forum Sayısı?

Konu sahibi son olarak 724 gün önce görüldü
ha bir de pembe web denen çok pis ultra gizli bir forum var böyle katman katman bu apartmanın katları gibi düşünün, öyle herkes giremiyor. ilk katta basit ot mot falan satıyorlar, bir kat derine iniyorsun orada hırsızlar, hackerlar falan var bir kat daha iniyorsun ama asansör yok ha yürüyerek inmen lazım sonra kadın pazarlayanlar var, biraz daha derine inince kiralık katiller indikçe daha da derinleşiyor olaylar. bdsm falan ben bile zor girdim siz giremezsiniz pm atıp da adını sormayın söylemem.

Aktif olduğum tek yer burası şu an. Birkaç forumda takıldım ama forumsal gibi olamaz hiçbir platform maalesef…

Başka yerlerde üyeliğim vardır belki hatırlamıyorum. Ama düzenli olarak online olduğum tek yer burası, nadiren de irccilerin karargahı olan diğer tarafa baktığım oluyor.

Galiba ilk forum hayatima sohbetimde basladim. Ondan sonra onur abi bi forum acmisti ordada az bulunmustum. Askaran vardi orda baya takilmistik surgun edildim lol. Galiba bi kac forum daga vardi hatirlamiyorum. Sonra duslerforumda takildim ordanda suruldum. Burda takiliyoken arkadaslar bi forma cagirmisti burdaki uyelerin 90%i ordada uye ama burda oldugu kadar aktif degildi. Orayada girmiteli galivlba rahat 2-3 sene oldu forumun adini bile hatirliyamiyorum..
Yani velhasil tek aktif suan uyeligimin oldugu ve geldigim forum burasi

Benim gözümün nuru olan, biriciğim, kutsal bir bağla bağlı bulunduğum forum hanem burası.

Ha, diğerlerini diyorsanız, onlar kaçamak. Metresim.

Forum kültürüm yok
Burası işte
Tw gibi takılıyorum zaten -.-

Kardeş forum zaten burdan çoğu üyede orda başka varmı hatırlamıyorum

Üye olduğum forum saysını bilmiyorum elbette. Ama aktif olduğum iki yer var ikisinin de adı aynı ne hikmetse.

4 bura ile birlikte ama aktif olarak burayı kullanıyorum diğerlerine girmiyorum

Geri