Uydurulmuş askerlik hatıraları

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
uydurulmuş askerlik hatıraları

* sakin bir askerlik yapan kişilerin çevresine çok zor şartlar altında olduğunu göstermek için salladığı hikayelerdir

* en bilineni nöbet sırasında parolayı bilmeyen bir üst rütbeliye silah çekmektir

Kızların bol bulundugu ortamda benimde baş vurdugum yöntem ayrı bi havası var arkadaş :D

"Vurdum tekmeyi, girdim komutanın odasına..."

Hiç eline bile alamadığı silahla herşeyi vururlar =) Aslında mutfakta patates soyarak yada nöbet kulubesinde askerlik geçirmişlerdir

Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştim.

Her çarşı izninde kızlarla takılırdık ;d

Daha tuvaletini doğru düzgün yapmayı bilmeyenlerin askerlik sonrasında uçması tabiri caizse..

bir gün hic unutmam komutalı almışım ayagımın atıına :zuha:

Yınede komik oluyo :) cok seviyorum

erkeklerin büyük bir çoğunluğunun sahip olduğu şeydir.Ama genelde babalarımızdan dedelerimizden dinlediğimiz de daha inandırıcı daha komik gelir (:

Hakkaride askerliğini yapmış biri olarak , bir çok arkadaşımın günlüğüne yazdığı çatışma hatıraları :D Çok komikti.

Bir hatıraya göre de; Bir hayat kadınını hademe kılığında içeri almışlar.Gerisini yazmama gerek yok galiba :T:

Rutbelinin
Esiyle-kiziyla iliski yasayanlarda sayica coktur

ben birkere komutanla beraber rakı içip esrar çektik diyen birine denk geldim.

3 gün kendime gelemedim :T:

Bir kostuk 25 km. Silahli techizatli zxczxczxzv :-)

birisi de demiyor ki ictimaya geç kalan biri için süründük^^

ben anlatırken demiştim
yaşadığım için.

Yaşamayan sallar yaşamayan imrenir özenir yaşayan bir gece rahat uyku uyumadan 1 sene bilmem kaç ay dağ daş karalar tabi şimdi onlarda kalmadı

Geri