üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
İç oğlanı ne la? Sen oggyi kaçırma.

ay ikisi de benim çiçeklerim yaa oggy'nin düğününde takı takılırken iç oğlanıyla ben iğne kutusunu tutucaz misafirlere nedimeleri olarak.

dinlediğim şarkıya bakar mısınız: "aklım zaten tümden kaçık, istanbul'un göbeğinde ağlıyorum halka açık. sarhoş oldum üstelik, aleme eğlencelik..."

bu şarkının söz yazarı kim acaba ben miyim??

malumatın dünyasında sanki hiç horoz ötmemiş ne ya sjjdjdjfjfjfjfjf

iç oğlanı cimrisi o bereyi unut. bak sana hediye alayım diyorum tutturmuş berem de berem. ben sana 100 lira vereyim de sus çingene.

hayaller van pörsi gerçekler tam tersi oldum şu an :lls:

arkadaşlar bu hayattaki ilk aşkım e*re vatsapa sonunda yüzünün net olarak göründüğü bir foti atmış ama kendisi ilkokuldan sonra yaklaşık 295 kilo aldığı için obezlik sınırına yaklaşmış durumda. akşam akşam keyiflendim hshxjdjxjs işte hayata attığım ofsayta düşmeyen bir gol...

Malumat sana bunu aldım, safiş. Tam senliq.
g9dl1Z.jpg

ay ciddi misin bayıldım jahshdhshxjxjx

temel reisli sweatimi sana vermem için bağcılar'ın unesco'dan dünya kültür mirası ödülü falan alması lazım, uza xddd

bu forum türkiye cumhuriyeti ise ben bu forumun mustafa kemal atatürk dönemiyim.

ay ölüm döşeğindeki insanlara ölmeden önce bi enerji gelir ya benim bu durumum da öyle galiba dfkgdkjf forumu bırakabilirim.

ay şaka ayol ne forum bırakması. benim forumu bırakmam için komada olmam lazım ajdajajjd

Malumat hakkında ne düşünüyorsun edri?

İyi kız ama sorunlu galiba

Yok canım yahu ne sorunlusu kız kımseye müdaane etmeden kendi knedine eğleniyor

Haklısın benimki de laf işte

Hem kızın kime zararı var ki sorunlu diyorsun

Geri