üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
iç oğlanı sus açıklama yapma ve sayfamı terk etti ya sev ya terk etttt

hadi sigaret'i anladım, cekecem'i de anladım ama KOFE İCE İCE'de bana bi gülme geliyo ya aksdksaldkalsfakl

bi insan kendini bu kadar sevebilir mi ya? kendi kendimle yirmi sayfa konuştuğum başlığım var forumda. inanılmaz biriyim dlfkgdklfgd

Malumat hanım daha önce niye banlanmış olabilir, düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiç bişey gelmiyor ayrıca mizahı oggy den daha iyi.d

oha nadir de olsa mitozda da crossing over gerçekleştiğini öğrendim az önce, OGGY BÖYLE ŞEYLERİ BİLMEZ ARKADAŞLAR. böyle bilgiler için adres belli.....

Bir mesaj atim Salam Hal hatir soram belki bir sigaretiniz Olar? Seher den refresh eleyirem :) teze konu cikmir ondan geldim Bura

Sent from my P'9983 using Tapatalk

teşekkür ederim aybalam iyiyim, sen de iyisindir inş. ben sigaret kullanmıyorum ama o kadar güzel betimledin ki galiba başlıycam. :p

nightblue bana ateyizliği bıraksan çok iyisin aslında dedi. bu naif istek karşısında tepkisiz kalamayacağım. dur bakalım belki bugün besmele çekmeyi falan denerim umarım başarabilirim.

bu arada biskrem'i tutku'dan daha çok severim ve çokoprens'i de probis'ten daha çok severim. probis, bisküviden sağlıklı protein alınabileceğine inanmaktır yani tam OGGY MİZAHI falan gibi bi şeydir. çokoprens ELİTLİKTİR. ELİT MİZAHIN ADRESİ DE BELLİ....

işkal altında ırkat gibi çalışan bedenim, ama bu kimseyi ırkalamaz. . .
yenilmek de var bu hayatta, kalip gelmek de. . .

oggyciğim mitozda da crossing over gerçekleşiyormuş hiç duydun mu, yoksa böyle şeyler beni IRKALAMAZ mı diyosun???

arkadaşlar oggy'nin yüksek lisans makalesini resmen ben yazdım. ikide bir mesaj atıp malumat şu nasıl yazılıyor burada hata var mı diye sorup duruyor. oggy ben olmasam nasıl alacaktın o diplomayı acaba?

oggy çocukluk fotoğrafımla şov yapmayı bırak seni öldürürüm aslanım akdndjjdjfmf

Geri