üstteki kendim hakkında ne düşünüyorum?

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
Ahahaha :D Konu başlığı muhteşem olmuş.

anu sonunda sen de sempatime karşı koyamayıp malumatfuruşlandın. ailemize hoşgeldin...

Ben sadece karıncalar ile konuşmaya çalışıyordum. Bana bir şey olmadı.

düşünüyorum da bu sene başıma kötü bir şey gelmedi diyebiliriz, yıl bitmeden başıma kötü bi şey gelmesine izin vermeyip intihar etsem iyi olacak. :tatlı:

s-d8ffce614c6feaddb5a084823c3ae80c7428fe2a.jpg

iç oğlanı ile en sevdiğim fotimiz, çok iyi çıkmışım.

iç oğlanı levent pişkin ile tanışmış malumatçım bildiğin gibi ben levent pişkin'i hiç sevmem djjdjd bu yola taş koymam lazım. eee kaynanalıque.

bu aralar herkes beni rüyasında gördüğünü söylüyo. freudçu olsak da böyle şeyler bizi korkutur. malumatı ve bendeniz malumatı yani.

elimde forumu fena çalkalayacak bi malzeme var ama konusunu açmaya üşendim şimdi. daha aktif bi günde ortalığı karıştıracağız inş.

forumlarda seviyeli seviyeli tartışan insanlara, -hele de gecenin bu saatinde- acayip imreniyorum. benim yedi sülaleme sövseler "aynen kankam haklısın avatarım nasıl bu arada güzel mi" derim.

milli piyango bileti almak için evrenden bir işaret bekliyorum, çıkarsa akbili fulleyip bağcılar'ı gezeceğim.

Sigaret cekecem kofe ice ice
Sonra teldondaki smsleri cavablayacam wutcapa bakacam sevgillerim ne yapiyor sonrasinda bir azdan yazaram

Sent from my P'9983 using Tapatalk

sigaret cekecem kofe ice ice. bunu tag yapmamak için zor tutuyorum kendimi. ne dersiniz yakışır mı bana??

yine gece yarılarına kadar etkinlik hazırlamak için uğraştım, ay her yerim ağrıyo. sigaret cekeyim kofe ice ice de biraz keyfim yerine gelsin.

sigaret cekecem kofe ice ice beni dört sene götürür. yemin ederim buranın tadı hiçbir yerde yok. ölene kadar forumcuyuz bee:D

iç oğlanı manita yapınca beni hep postalıyor ya olamaz böyle bi şey, başka gay kanki bulmamız lazım kız.

şu an dinlediğim şarkının sözlerini iç oğlanı'na armağan ediyorum ÖYLE BÜYÜK Kİ AĞRIM HORON TEPSELER AĞLIYORUMM

kadere look kadere look, kimler kimlerle bir araya geliyor ey levent pişkin sen kimsin ya?? :(

iç oğlanı artık bana çubuk kraker alma, levent pişkin'e alırsın çubuk krakerleri artık. AYRICA BİR ÇUBUK KRAKER OLSAM DAHA AZ KIRILIRDIM BU HAYATTA

ağğğh öğrencilerimden başka kimseden hayır yok vallahi teneffüste yanıma gelip "öğretmenim seni özledik" diyolar djjxjdj pure sevgi iştee. iç oğlanı'nınki gibi yalan dolan değil.....

Geri