Ünlü şarkıcının yaşadığı evi görenler şaşırıp kalıyor!

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Ünlü şarkıcının yaşadığı evi görenler şaşırıp kalıyor

Birçok ünlünün evine konuk olan Kanal D’deki sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı programı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi’’ geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcının evini ziyaret etmişti. 90’lı yıllara “Gözyaşlarım Anlatır”, “O Bu Gece Gelecek” gibi şarkılarıyla damga vuran şarkıcının evi görenleri şaşırttı.​

Evrim Akın geçtiğimiz aylarda, müzik dünyasının renkli ismi, 90’lı yıllara “Gözyaşlarım Anlatır”, “O Bu Gece Gelecek” gibi şarkılarıyla damga vuran, gösterişli takıları, geleneksel kıyafetleri ile dikkat çeken Özbek şarkıcı Şahsenem’in evine konuk olmuştu.

İstanbul'da bir çatı katı dairesinde oturan Şahsenem'in evinden deniz manzarası görünüyor. Şahsenem, 'Benim için ev ya bahçe katı ya da çatı katı olacak' demişti.
Salon ve dinlenme köşesi bir arada. Nostalji kokan evde İstanbul temalı tablolar yer alıyor.​

AİLEM YÜZÜNDEN ÜLKEYİ TERK ETTİM

AİLEM YÜZÜNDEN ÜLKEYİ TERK ETTİM​

Müzik aşkı uğruna ülkesini ve ailesini terk etmek zorunda kaldığını söyleyen Şahsenem ailesi tarafından nasıl engellendiğini de anlattı. “Şarkı söylememem için ailemden şiddet gördüm, beni karanlık odaya kilitlediler. Ailemin yüzünden ben de ülkeyi terk ettim. Türkiye'ye geldikten sonra dört yıl boyunca bir çok sektörde çalıştım. Bana albüm teklifini ilk yapan Burhan Şeşen oldu.”

EVİNDE KAĞLUMBAĞA BESLİYOR

EVİNDE KAĞLUMBAĞA BESLİYOR​

Ünlü şarkıcı evinde muhabbet kuşu ve kaplumbağa besliyor.
Eşi ressam olan Şahsenem evin her yerini tablolarla süslemiş, resimleri küçük aksesuarlar tamamlıyor.​

Ünlü şarkıcı eskiyen eşyalarını atmayıp restore etmeyi tercih ediyor.
Şahsenem’in evin mutfağı ise oldukça küçük. Özbek şarkıcı, yemeklerini burada yapıyor.​

İsim yabancı gelmedi, çocukken falan TV'de gördüm muhtemelen. Şaşırma olayını anlamadım. Kadın mütevazi bir hayat yaşıyor ne güzel, eşide sanatçıymış. Allah mutluluklarını huzurlarını sağlıklarını daim etsin.

Tek sevdiğim şarkısı

İstanbul'da deniz manzaralı çatı katında bir dairede (kendi dairesinde) yaşıyor. Dahası da vardır mutlaka, göz önünde olmak istememiştir.

Ben Cumalıkızık'ta yahut Şirince'de, belki de bir Balıkesir ilçesinde derme çatma bir çardak evde yaşardım.
Bunlarda hiç akıl yok.

Kasabaya yeni geleni sevmezler fakat kendinizi sevdirebilir ve artık oralı olabilirsiniz.

Ne işin var Istanbul'da, Istanbul 60'larda güzeldi.

Cocukken bu kiza bayilirdim.
Ve su parcanin muzigi beni hala parcalar
Altyapi cok kederli be...
Kizim olursa koymak istedigim isimlerin basinda gelir bu arada

Tanıdığım iki tane 5 yıldızlı oteli olan bir otel sahibi gayet mütevazı bir apartman dairesinde yaşıyor, niye bu kadar şaşırmışlar?

Tanıdığım iki tane 5 yıldızlı oteli olan bir otel sahibi gayet mütevazı bir apartman dairesinde yaşıyor, niye bu kadar şaşırmışlar?

Ünlüysen, bok gibi paran varsa şatafatlı ve gösteriş içinde yaşamak zorundasın zanneden ve bunu empoze edilmiş bir halkımız var maalesef.
Bir ara magazin haberlerine dahi çıkmıştı sanırım Bade İşçil pazardan alışveriş yaptı ayakkabısını tamir etti diye neredeyse linçleniyordu bu ülkede :d

Ünlüysen, bok gibi paran varsa şatafatlı ve gösteriş içinde yaşamak zorundasın zanneden ve bunu empoze edilmiş bir halkımız var maalesef.
Bir ara magazin haberlerine dahi çıkmıştı sanırım Bade İşçil pazardan alışveriş yaptı ayakkabısını tamir etti diye neredeyse linçleniyordu bu ülkede :d
Gösteriş yapmak ne yazık ki sonradan görmelerin işidir ayrıca sadelik de bir yaşam tarzıdır. Aile yadigarı evlerini, arabalarını satmayan insanlar var ve dışarıdan bakınca eski model araca biniyor diye yargıda bulunuyorlar.

Gösteriş yapmak ne yazık ki sonradan görmelerin işidir ayrıca sadelik de bir yaşam tarzıdır. Aile yadigarı evlerini, arabalarını satmayan insanlar var ve dışarıdan bakınca eski model araca biniyor diye yargıda bulunuyorlar.

Ben rahmetli babaannemin bastonunu saklarım hala sanırım milyonlar verseler bile yine o bastonu satmam atmam manevi bir değer olarak görüyorum.

Bu gösteriş birazda sanırım eğitim ve yetiştirilme ile alakalı olabilir. Gerçekten geriye dönüp son 15-20 yıla baktığımızda gittikçe yozlaşan israfı seven ihtiyaç olmasa bile sırf çevresindeki insanlara karşı bir gösteriş yapmaya çalışan egosunu hunharca tatmin etmeye çalışan bi toplum olduk.

Şimdi bir kesim çıkıp ben egosuz bir insanım egolarımdan arındım falan filan diyor ağzının ortasına şaplağı vurasım geliyor her nefis egoludur bu net bir gerçektir.

Ben rahmetli babaannemin bastonunu saklarım hala sanırım milyonlar verseler bile yine o bastonu satmam atmam manevi bir değer olarak görüyorum.

Bu gösteriş birazda sanırım eğitim ve yetiştirilme ile alakalı olabilir. Gerçekten geriye dönüp son 15-20 yıla baktığımızda gittikçe yozlaşan israfı seven ihtiyaç olmasa bile sırf çevresindeki insanlara karşı bir gösteriş yapmaya çalışan egosunu hunharca tatmin etmeye çalışan bi toplum olduk.

Şimdi bir kesim çıkıp ben egosuz bir insanım egolarımdan arındım falan filan diyor ağzının ortasına şaplağı vurasım geliyor her nefis egoludur bu net bir gerçektir.
Etiket ile varlık gösterme çabası çok fazla çünkü karakteri ya da yaşamda yaptıkları ile var olamıyor, göz boyamak için de sahip oldukları ile övünmeye çalışıp başka yaşamlara kendince üstünlük taslıyor. İyi de bir insanın bu hayattaki eylemlerinin vicdanlarda karşılığı nedir, ona bakmak gerekiyor yoksa kime sorsan kendini iyi insan olarak tanımlar.

Etiket ile varlık gösterme çabası çok fazla çünkü karakteri ya da yaşamda yaptıkları ile var olamıyor, göz boyamak için de sahip oldukları ile övünmeye çalışıp başka yaşamlara kendince üstünlük taslıyor. İyi de bir insanın bu hayattaki eylemlerinin vicdanlarda karşılığı nedir, ona bakmak gerekiyor yoksa kime sorsan kendini iyi insan olarak tanımlar.

İçsel zenginliği oluşturamayanlar, boşluğu dışsal ve genellikle maddi unsurlarla doldurmaya çalışır bence.
İnsanların hayattaki karşılığı bence geride bıraktığı anılardır iyi ki vardı denilmesidir, Bunun dışında her şey maddi olarak hepsi bence birer dekordur.

Geri