Grealish
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- rerererarara.net
2005 yılı üniversite zamanlarıydı, hayatım boyunca başıma bela olan matematik dersinin bir değişiği ticari matematik dersindeydik ve birinci sınıftaydık. Öğretim görevlisi dersi bitirdi ve muhabbet etmeye başladık sınıfta hepberaber. Hoca bizim üniversitemiz çok kolay herkes rahatlıkla bitirir, ve hatta eşşeği bağlasan o bile 2 senede bitirir diyerek bizi eşşek yerine koymuştu. Ben bunu duyarımda susarmıyım. Hemen söz aldım ve konuya müdahale ettim
Verdiğim cevap ise aynen şuydu ; Hocam haklısınız hatta o eşşek 2 sene sonunda bu üniversiteye hoca olur demiştim
Hocanın verdiği cevap : 1 hafta sonra finaller var o zaman görüşürüz dedi ve harbidende görüştü benimle o sınavdan sonra 3 kere daha o dersin sınavına girdim ama geçemedim en sonunda da okulu bırakmak zorunda kaldım
Verdiğim cevap ise aynen şuydu ; Hocam haklısınız hatta o eşşek 2 sene sonunda bu üniversiteye hoca olur demiştim
Hocanın verdiği cevap : 1 hafta sonra finaller var o zaman görüşürüz dedi ve harbidende görüştü benimle o sınavdan sonra 3 kere daha o dersin sınavına girdim ama geçemedim en sonunda da okulu bırakmak zorunda kaldım