Union SG - Fenerbahçe ( 0 - 3 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Fenerbahçeliler kendi aralarında Fenerbahçe konularında sohbet edemiyor,hemen diğer takımı tutanlar doluşuyor ve Fenerbahçeliler de onlara laf yetiştirmeye çalışıyor.kendi aranızda sohbet edin zaten herkes herşeyi görüyor herkes herşeyin farkında.

Başarılar Fenerbahçe,turu geçersin geçemezsin yine de başarılar.

Fenerbahçe'de Union Saint Gilloise maçı için Fred kararı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile oynayacağı maçın 11'i şekilleniyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Fred'in bu maçta ilk 11'de olması bekleniyor.

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

Bu karşılaşmanın ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde U.S. Gilloise ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertlilerin 11'i şekilleniyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde İsmail Kartal'ın bu maçta rotasyona gitmeyeceği ve ideal kadroyla sahada olacağı belirtildi.

Haberde, sakatlığını atlatan ve Hatayspor maçının kamp kadrosuna dahil edilen Fred'in ilk 11'de başlamasının beklendiği ifade edildi.

Brezilyalı oyuncu Hatayspor maçının 66. dakikasında oyuna dahil oldu.

Fred, Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Samsunspor maçında sakatlanmıştı.

Dzeko'nun maç içindeki durumuna göre ise ilerleyen dakikalarda Michy Batshuayi'nin oyuna girebileceği kaydedildi.

Fred'in performansı
Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Fred, sarı-lacivertli takımda 22 maçta süre aldı.

Bu karşılaşmalarda Brezilyalı oyuncu 6 asist kaydetti.

Kaynak

fenerbahçe, doğru savunmayla ve geçiş oyununa müsade etmeyerek turu kazanabilir. aksi halde nordsjaelland maçını (skor olarak aynı olmasa bile) tekrar yaşar. bir de fiziksel olarak ayakta kalabilmek önemli bunun en yakın örneği: prag - galatasaray.
umarım kazanan fenerbahçe olur, başarılar diliyorum.

Kazanabileceğimizi düşünüyorum ve Fred, Dzeko, Becao varken bu maçı mutlaka almalıyız.

Union SG-Fenerbahçe maçı öncesi alarma geçtiler: Ağır cezalar gelebilir

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turundaki Union SG-Fenerbahçe maçı öncesi Belçika ekibi teyakkuza geçti. Maç için güvenlik önlemleri artırılırken, polisin müsabaka öncesi bilet kontrolü yapacağı ve ihlal yapanların ağır cezalarla karşı karşıya kalabileceği vurgulandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda 7 Mart Perşembe günü Union SG ile Fenerbahçe, Belçika'da kozlarını paylaşacak.

Öte yandan Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe maçı öncesi Belçika temsilcisi güvenlik önlemlerini artırdı. Fenerbahçeli taraftarlara yüzde 5 oranında bilet ayrılırken, Sarı-Lacivertlilerin çok daha fazla taraftarla maça gelebileceği vurgulandı.

BİLETLER KARABORSADA

Fenerbahçeli taraftarların maça ilgisinden dolayı biletlerin karaborsaya düştüğü ve fiyatların 400 euroya kadar çıktığı aktarıldı.

Öte yandan görevli polislerin, iki takım taraftarlarının maçta karşı karşıya gelmemesi için birçok kontrol yapacağı haber detayında yer aldı.

POLİSLERDEN BİLET KONTROLÜ

Polislerin maç öncesi bilet sahiplerinin kimliklerini kontrol edeceği ve uyuşmazlık durumunda para cezasından statlara giriş yasağına kadar ağır cezalara maruz kalınabileceği belirtildi.

Kaynak

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!

UEFA Konferans Ligi son 16 turu mücadelesinde Belçika'nın Saint-Gilloise takımı ile karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçını yönetecek hakem belli oldu.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçını Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Pinheiro'nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira olacak.

Kaynak

GH6QE06WYAAasnL

Boşnak böreğim gslinin ayarlarıyla oynamış. Akıllarından çıkmıyooo

Oyunculuk adına kaliteli maç olacağını düşünüyorum. İki takım da çok hırslı ve hedefinde şampiyonluk var.

Fenerbahçe, Belçika'da avantaj arıyor

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 2 oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayacak.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem Joao Pinheiro yöneteceği karşılaşmada Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt son 16 turuna katılmaya hak kazanan sarı-lacivertliler, ilk maçında avantajlı bir skor arayacak.

Müsabakanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe'de 2 eksik var

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 2 oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

Kaynak

Michy Batshuayi: Ofansif anlamda tehlikeli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız yarın ama ben de kendi takımıma fazlasıyla güveniyorum. Biz de çok güçlü bir takımız

Toplantıda ilk olarak söz alan oyuncumuz Michy Batshuayi, “Karmaşık bir maç olacak. Bana göre komplike bir maç olacak. Hiçbir şekilde hafife almamamız gereken bir maç. Bunun bilincindeyiz. Hem fizik hem taktik hem de teknik anlamda iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Genel anlamda güzel bir maç olacak.” dedi.

Basın mensuplarının sorularına ise Batshuayi, “Benim açımdan büyük bir keyif ve mutluluk burada olmak. Ülkemdeyim. Dolayısıyla arkadaşlarım, ailem maçta olacak maçı ve beni seyretmek adına. Dolayısıyla böyle bir ambiyansta maç oynayacak olmak, arkadaşlarımın, ailemin karşısında futbol oynayacak olmak benim için büyük bir keyif olacak. Büyüdüğüm yer, özel bir yer. İyi bir performans ortaya koymak istiyorum beni izleyen insanların önünde.

(Union SG kalecisi Anthony Moris) Kendisini tanıyorum. Küçüklükten takım arkadaşım. Onu yeniden görecek olmak benim açımdan keyifli olacak. Kendi yoluna devam ediyor, gelişimini sürdürüyor. Onun adına da gururlu hissediyorum. Ben de yarın hakem düdüğüyle beraber elimden gelenin en iyisini ortaya koymak istiyorum.

Michy Batshuayi: Hocamızla iyi anlaşıyorum. Bana güvenini fazlasıyla hissediyorum. Beni ne zaman kullanması gerektiğini gayet iyi biliyor.

Hocamızla iyi anlaşıyorum. Bana güvenini fazlasıyla hissediyorum. Sürekli olarak da iletişim halindeyiz, konuşuyoruz. Elbette her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum, goller bulmak istiyorum. Bu bence her oyuncu için normal bir durum olmalı. Tabii ki hocamızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. O beni ne zaman kullanması gerektiğini gayet iyi biliyor. Tabii ki, de karar onun çünkü netice itibarıyla patron o.

Elbetteki gelişimden dolayı gururluyum. İyi oyunlar ortaya koyuyorlar, iyi takımlar mevcut Belçika’da. Onlar açısından mutluluk duyuyorum. Fazlasıyla gelişimin, evrimin olduğunu düşünüyorum Belçika futbolunda. Bu da olması gereken bir şey. Dolayısıyla bu gelişimi takdir ediyorum.

Analizde konuştuğumuz her şeyi buradan anlatamam. Ofansif anlamda tehlikeli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız yarın ama ben de kendi takımıma fazlasıyla güveniyorum. Biz de çok güçlü bir takımız. Özellikle onların ofansta oynayacak tehlikeli oyuncularına karşı bizim de güçlü, hızlı defans oyuncularımız mevcut. Takım arkadaşlarıma da bu anlamda güveniyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp buradan iyi bir sonuçla İstanbul’a dönmek istiyoruz

Ardından söz alan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, yarın oynanacak maçla ilgili, “Rakibi yeterince izledik. Çok iyi, komplike bir takım. İyi mücadele ediyorlar. Koşan bir takım. Savunmada ve hücumda organize oynuyorlar. Bunları ekiple beraber izleyip oyuncularımıza da gösterdik, anlattık. Biz de güçlü bir takımız. Kaliteli oyunculara sahibiz. Turnuvanın başından beri söylediğim gibi hedefimiz, gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp buradan iyi bir sonuçla İstanbul’a dönmek istiyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Teknik Direktörümüz daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hem Süper Lig hem de Konferans Ligi şampiyonu olmak istediğini belirten İsmail Kartal’ın basın mensuplarına verdiği yanıtlar şu şekilde:

“Elimizdeki kadroya göre en iyi şekilde değerlendirip burada istediğim oyunu ortaya koyabilecek oyuncularla en iyi mücadelemizi rakibe göstererek istediğimiz sonucu almak için sahaya 11 süreceğim. 3 günde bir maç oynuyoruz. Hafta sonu da çok önemli maçımız var. En önemli maç bizim için yarınki maçımız. Yarınki maçta en iyi sonucu alabileceğim oyuncularla yarınki maça çıkmayı hedefliyorum. Bu konuda da iyi çalıştık.

Michy Batshuayi çok duygusal bir çocuk. Çok iyi bir oyuncu. Onun hangi maçta neler verebileceğini çok iyi biliyorum. Onu iyi tanıyorum. Sonuçta bizim için lig de Avrupa maçları da çok önemli. Bu gece antrenmandan sonra ekip arkadaşlarımla toplantı yapıp yarın sabah karar vereceğim.

Biz buraya tam kadro geldik. Birkaç sakat oyuncumuzu getiremedik. İlk günden bugüne kadar aynı şeyi söyledim, aynı yerdeyim. Bu turnuvada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu da demek oluyor ki, bu turnuvayı fazlasıyla umursuyoruz.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Şampiyonluk yarışımız devam ediyor. Asla oradan vazgeçmeyeceğiz. Yarın ki maçtan da bu turnuvadan da vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Bu sene güçlü ve geniş bir kadroya sahibiz. Karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Hepsiyle her zaman görüşüyorum, her zaman iletişim halindeyim. Futbolda her zaman her kulvarda devam edeceksiniz diye bir kural yok. Rakibimiz de elendi. Birçok takım da sürprizler yaşayarak turnuvadan elenebiliyor. Benim takımımda milli takıma giden oyuncular yarın 50. maçlarını oynayacaklar. Bu, çok yüksek bir sayı. Normalde 50 maç oynayan bir takımla 3-4 günde bir maç oynamak kolay değil. Bugün Liverpool takımında 13 tane sakat oyuncu var. Bütün futbol dünyası, futbol adamları çok fazla maç oynamaktan yakınıyor. Biz de bundan yakınıyoruz. Fazla maç oynadığımız için o gün takımımızı yeterince konsantre edemedik, konsantre değillerdi. Mağlubiyetle kupadan elendik. Bu demek değil ki yarınki maçta kötü olacağız, eleneceğiz. Yarınki maç iyi geçebilir, bu turu geçebiliriz, elenebiliriz… Şampiyonluk yarışımız devam ediyor. Asla oradan vazgeçmeyeceğiz. Yarın ki maçtan da bu turnuvadan da vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

(Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci, Joshua King’in sağlık durumları) Şu an onların tedavileri devam ediyor. İstanbul’da bıraktık. Avrupa listesinde olmayan Serdar Aziz, Serdar Dursun, Mert Müldür hepsi birlikte çalışıyorlar. Tedavileri devam ediyor.”

Kaynak

Union Saint Gilloise karşılaşması öncesi Fenerbahçe'ye kötü haber: Becao'da yırtık!

Brezilyalı oyuncu, aylar sonra geri dönmüştü.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao'nun ameliyat edilen tendonun yanında bulunan kas grubunda "Grade 2A yırtık" tespit edildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre; Fenerbahçe'de Atakaş Hatayspor karşılaşmasında sahalara geri dönen ve maçın son anlarında sakatlığı nedeniyle oyundan alınan Rodrigo Becao'nun ameliyat edilen tendonun yanında bulunan kas grubunda Grade 2A yırtık tespit edildi.

Sabuncuoğlu, Becao'nun sahalardan en az 10 gün uzak kalacağını belirtti.

Aylar sonra geri dönmüştü
Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'nin Pendikspor ile oynadığı karşılaşmada da tendonu kopması sonucu 3.5 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Kaynak

Bu zorlu rakibi yenmek durumundayız ve başaracağımızı düşünüyorum, bol şans!!!

güzel fenerbahcemiz, kendine yakışan oyunuyla yenilip gelecektir.

Geri