Ülkeniz için savaşır mısınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
La oğlum.
Nass adamlar oldunuz.
Ülke dediğin ne?
Kendin için, ailen için, toprağın malın ırzın evin için savaşırsın tabi. Ülkenin yarısı kendini buraya ait hissetmiyor. Bunu nasıl başardıysa başardı adamlar. Kışyarı'da ben bıyıklı takunyalı tahtta kalacak diye niye savaşayım kendi götüm kuru ise sayin lenisterler. Misal Dornogobi'de yaşıyorsun. Düşman dayadı silahı kafana. Daha fazla direnme benim sizinle işimiz yok Selenge'yi alıp gidicez dese.. bana ne lan Selengeliliden. Al senin olsun dersin.

Eğer iç savaş çıkmıyorsa topla tüfekle savaşma mı kaldı. Savaşırken sana bana sormayacaklar zaten

benim seferberlik kağıdım var lamba gibi alırlar heralde, birde muhabereciyim artık semaçla telsizle deli gibi yardırırım ya, şahsen ben olsam beni cepheye sürmezdim age of empire de ki dedeler vardı onlar gibi dua ile düşmanı kendi tarafıma çekebilirim mesela

benim seferberlik kağıdım var lamba gibi alırlar heralde, birde muhabereciyim artık semaçla telsizle deli gibi yardırırım ya, şahsen ben olsam beni cepheye sürmezdim age of empire de ki dedeler vardı onlar gibi dua ile düşmanı kendi tarafıma çekebilirim mesela

askerle erotik bir ses tonu ile sexting hikayelerini anlatır motivasyon verirsin azizim.

askerle erotik bir ses tonu ile sexting hikayelerini anlatır motivasyon verirsin azizim.
sıkıntı olmasın üstad ? millet düşmanı bırakıp beni öldürmeye gelmesin olmasın öyle şeyler, sanki sen anlatsan hikayelerini bir tık daha iyi gibi.

sıkıntı olmasın üstad ? millet düşmanı bırakıp beni öldürmeye gelmesin olmasın öyle şeyler, sanki sen anlatsan hikayelerini bir tık daha iyi gibi.
Düşmanı baştan çıkaran swat… Çık aklımdan nolur çık…

ya da boş ver azizim bize gerek kalmaz zaten devlet büyüklerimiz bizim yerimize hallederler, dil darbeleri ile düşmanları haşat ederler. salafatül füzeyi gösterdiği gibi düşmanlar yerle yeksan olurverir.

@ibadeath 'ın desteklediği tayfa hep böyle işte. darbeli matkap.

Savaş ortamı oluşursa kimsenin "Savaşmam" deme lüksü de kalmaz ancak en fazla ülke dışına kaçmanın yoluna bakanlar çıkabilir. Dünyada yaşanan hiçbir savaşta yerel halka "Savaşmak ister misiniz?" diye soran olmadı ve bir anda kendilerini savaşın ortasında buldular.

Altta yer alan bir çok ülke eğitim seviyesi yüksek, zekasını kullanan ve teknolojik olarak en iyi ülkeler olmakla birlikte üstekiler zıttı ülkelerdir. Ancak finlandiya ve isveç gibi ülkelerin oransal değerinin nijerya ve brezilya gibi ülkelerden fazla olmasına şaşırdım :)

2015 yılında yapılmış bir anket neticede. Bence bu oran daha da düşmüştür.

Bu arada afganistan icin sasirmayin. Gayet savasci bir ulkedir. Oyleki
Grup yorum felluce sarkisinda "camiler kenti felluce bayragim bagimsizligimladir" der.

Cevabim evet savasirdim. Askerligide doguda yapmistim.

Son birkaç on yıla bakarak " bunlar için savaşılır mı? b*klarında boğulsunlar, kefenini giyip yola çıkanlar savaşsın" deyip duruyorum da, bir savaş olduğunda yine cepheye koşacak insanlar bizleriz..

Geri