hsjdjdkd
Altın Üye
fakir, zengin muhabbeti doğru da öyle de olsa böyle de olsa her şeyi sineye çekip savaşırım, büyük çoğunluğu da savaşır diye düşünüyorum. millet olarak bu konularda hassasız.
Özellikle de %52 kesim için hiiiç savaşamam :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fakir, zengin muhabbeti doğru da öyle de olsa böyle de olsa her şeyi sineye çekip savaşırım, büyük çoğunluğu da savaşır diye düşünüyorum. millet olarak bu konularda hassasız.
Geriye kalan %48'in de en fazla %25 için değer.Özellikle de %52 kesim için hiiiç savaşamam :/
kutuplaşmalar bu konu içerisine alınamaz. bayrak altında birleşemeyeceksek yok olalım gidelim zaten.Özellikle de %52 kesim için hiiiç savaşamam :/
benim seferberlik kağıdım var lamba gibi alırlar heralde, birde muhabereciyim artık semaçla telsizle deli gibi yardırırım ya, şahsen ben olsam beni cepheye sürmezdim age of empire de ki dedeler vardı onlar gibi dua ile düşmanı kendi tarafıma çekebilirim mesela
sıkıntı olmasın üstad ? millet düşmanı bırakıp beni öldürmeye gelmesin olmasın öyle şeyler, sanki sen anlatsan hikayelerini bir tık daha iyi gibi.askerle erotik bir ses tonu ile sexting hikayelerini anlatır motivasyon verirsin azizim.
Düşmanı baştan çıkaran swat… Çık aklımdan nolur çık…sıkıntı olmasın üstad ? millet düşmanı bırakıp beni öldürmeye gelmesin olmasın öyle şeyler, sanki sen anlatsan hikayelerini bir tık daha iyi gibi.
sıkıntı olmasın üstad ? millet düşmanı bırakıp beni öldürmeye gelmesin olmasın öyle şeyler, sanki sen anlatsan hikayelerini bir tık daha iyi gibi.