Ukrayna-Rusya, Araç ve Amaç, İç Politika ve Melez Savaşlar

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü
Hay şu video editleme adetinizi kerkeyim be! Güya video dinamik olsun bokuna X2 hızda akıyor havası veriyorsunuz videoya. Nefes alacak yer kalmıyor. Nasıl anlayacak insanlar konuşulanları. Kafa lan bu!

Ha kalkıp bana "videoyu yavaşlatarak izle" diyen olursa saklanacak yer arasın kendine

Hay şu video editleme adetinizi kerkeyim be! Güya video dinamik olsun bokuna X2 hızda akıyor havası veriyorsunuz videoya. Nefes alacak yer kalmıyor. Nasıl anlayacak insanlar konuşulanları. Kafa lan bu!

Ha kalkıp bana "videoyu yavaşlatarak izle" diyen olursa saklanacak yer arasın kendine
bu yaprak kurek akimi bu aptal kanal cikardi zaten isler gucler mi bunlar mi once buldu bu cekimi bilmiyorum ama yonetmeni ayni olabilir diye supheleniom bazen.
APP ile yapiyorlar , youtuberlar cok kullanir (adobe premier pro) lanet olasi program sanirim nefes aldiklari sekanslari kesio itneler

E bak kimse dinlememiş. Yorum yapan yok. Bence Thor bile izlemedi bu aptallığı

Ya bu adam da bi tuhaflaştı. sürekli bi en iyi siyaseti biz biliriz, en çok vatanı biz severiz, en çok biz koruruz falan modunda takılıyor. ayrıca saçlarındaki protezde de bi tuhaflık var.

tutan bir teknik ama babala epey abartıyor, bir de yapması (kurgusu) saatler sürüyor.

Dünya batsa umurumda olmaz, artık hiç ilgimi çekmiyor böyle şeyler..

Geri