Ucuz uçak bileti nasıl bulabilirim?

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
staj dolayısıyla muğladayım, giresundan muğlaya otobüsle tam 21 saatte geldim anasını satim, bi daha çekemem bu yolu. bu sebepten eve dönüşte uçak kullanayım diyorum. en son uçağa lisedeykene romanyaya giderken bindim onda da bileti ben almadım. şöyle uygun bi bilet vs nerden nasıl bulabilirim uçucu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ehehe

2 gunluk uyku ilaci al ve otobuse bin ucakda ucmus kadar uyursun :)

Gideceğin zamana göre değişir. Mesela biz üniversitede 1 ay önceden alırdık 100 lira daha ucuza gelirdi. Yarın için bugünden alacaksan baya bir para ödersin. İnternetten ya da oradaki acentelerden birine git sordur. Forumdakiler uçak bileti mı ısmarlayacak sana. :D

Oggy 21 saat gidiyorsun da 5 saat mi gidemiyorsun. :o
gidemem, 5 daha az 22 den. xd

Gideceğin zamana göre değişir. Mesela biz üniversitede 1 ay önceden alırdık 100 lira daha ucuza gelirdi. Yarın için bugünden alacaksan baya bir para ödersin. İnternetten ya da oradaki acentelerden birine git sordur. Forumdakiler uçak bileti mı ısmarlayacak sana. :D
eylülün birinde gitçem, 3 ay var daha. abi bilet ısmarlamıcaklar uygun bilet nerden alınır vs. onu sordum.

gidemem, 5 daha az 22 den. xd

eylülün birinde gitçem, 3 ay var daha. abi bilet ısmarlamıcaklar uygun bilet nerden alınır vs. onu sordum.

Tamam şimdiden al, ucuz olur. Orda uçak bileti satan flyair, onurair ofisi yok mu? Gideceksin onlara "Ben şu şu tarihlerde şuraya ucmak istiyorum. Biletler ne kadar olur?" Onlar da sana fiyat çıkarır. İnternetten de firmaların adreslerine gir bak. Manavdan elma almıyorsun, bilet alıyorsun. Aylar önce alırsan ucuz olur. Pegasus daha uygun oluyordu yanlış hatırlamıyor isem. Neredeysen git bi tane ofise detaylı kendin bak.

Ne kadar erken alırsan o kadar iyi Oggy .

Şuan 1 Eylül için, Anadolu Jet'te Bodrum'dan Trabzon'a uçuş 190 TL. Bildiğim kadarıyla Giresun'da havaalanı yok. Bu yüzden Trabzon'dan kara yoluyla geçiş yapacaksın.

Bence bu kadar uğraşa değmez ama sen bilirsin.

Geri