Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yılan, fareden de asla korkmam ve çok defa yanımdan geçip gitmişlerdir. Boz yılan, çıngıraklı yılan, kara yılan, ok yılanı v.slefty'nin ponçik bir köpekten bile korktuğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam : /
YAZILACAK............ayh bu köpek mevzusu her konuda bu şekilde yazılacak mı
Elbette... Hayvanın geçmişte yaşadığı ve tehlike kabul ettiği bir durum varsa şayet, insanda da o detayı fark ederse saldırabilir. Sokak köpekleri aslında sürü psikolojisi ile hareket ettiklerinden daha fazla sorun çıkıyor.@Lefty’nin dedikleri doğru olmakla birlikte sokak köpeklerinin hepsi kestirilebilir değil ve tutarlı davranışlar sergilemiyor. 3 köpek besledim şu ana kadar. İlki cane corsoydu, sadece çocuklara, daha doğrusu 1.50m altı insanlara saldırganlık eğilimi gösteriyordu, diğer french bulldog sevecendi, diğer french ise sadece erkeklere saldırıyor, ilginç bir şekilde bir ortamda 10dk’dan fazla kalınca orayı koruma moduna giriyor ve etraftan geçen tüm erkeklere saldırmaya çalışıyor. Sokak köpekleri de tramva yaşamış olabilir, 10 kişi yanından geçer tık demez, 11. kişinin durduk yere baldırdan bir löp götürebilir, neyin tetikleyeceğini kestirmek zor. Hepsi kısırlaştırılıp, uygun yerlerde bakılsa ve çip sistemi takip edilip hayvanların sokağa atılması önlense sorun kalmayacak gibi.
yoo ben değilim, yine senin safına geçtim..çünkü nasılsa taraflı olmakta kararlısınız.
Merakımı mazur görün ama yılanı görmek bir yana türünü nasıl tanıyabiliyorsunuz? Bu kadar çeşitlilikte yılanla nerede karşılaştınız? Siz nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz yahu… aman tanrım yoksa;Yılan, fareden de asla korkmam ve çok defa yanımdan geçip gitmişlerdir. Boz yılan, çıngıraklı yılan, kara yılan, ok yılanı v.s
Hayvanlardan tehlike beklemiyorum, bir ara örümcek fobim vardı küçükken ancak onu da aştım.