Twerk yapan basortulu hanim

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Ay aman bi tek siz biliyorsunuz yok bone yok modern kapanma yok birşeyler.. sanki ben mağarada yaşıyorum hiç insan görmüyorum.

Yanlış arkadaş yanlış. Kadınların memesi donu bonesi üzerinden yaftalama yapmayalım.

Bu adamların ahlaksizliklari bin çeşit. Hepsi münafık. İhtiyacımız yok kadinların dış görünüşleri üzerinden yürümeye
Bırakta bazı şeyleri arada bi biz bilelim...

• Kahkaha
Tepkiler: W
akp hükümetiyle yakın temasları olan, range rover'lı kadın kombini bu... örtülü mü örtüsüz mü bilemem ama kombin o. buradan da varakla kaplatılmış direksiyonuyla keko rap story'si çekmeye gidecektir... direk dansı yani pole dancejhjh ve twerk yapmak isteyip beceremeyenler olarak yine kalplerimiz kırıldı, biliyorum.

bu twerk en az iki ban çıkartır.

baş örtülü
daracuk elbiseli
ve gittiği mekan

= şov.
(düş peşindeysen düş peşime)

Ben sadece arada mağaradan çik demek istemiştim<3
Yaaa sen bu ulkenin %99 u magarada yasarken nasil bunu elestirebilirsin? Disarda yasadigin icin tum magarada yasayanlara boyle davraniyorsun de mi? Uhuhu:(
Boyle degildi sanki ya..

Bir uyumsuzluk var gibi.
Asiri itici.
Ama sevenler var, goruyorum.

keske norvecte bi somon baligi olarak dogsaydim gozlerimin su videoyu gormesindense

• Kahkaha
Tepkiler: W
Ya zaten mekan alkollü. Muhafazakar, dindar bir insan uzak durur bu tür mekanlardan, hadi gitti bilemedi vesaire böyle kendini meze etmez!
Maksat çok açık.

Geri