Raskolnikov
Gümüş Üye
djfkj herkesin yalancılığı kendine taş koyma ekmeğimizebir yalancı avukat yetmiyor bi de sen mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
djfkj herkesin yalancılığı kendine taş koyma ekmeğimizebir yalancı avukat yetmiyor bi de sen mi?
inanmıyoruz. diplomanın üstüne if yaz at. filtre yapma ama..djfkj herkesin yalancılığı kendine taş koyma ekmeğimize
bu memleket hakim eşini avukatım diye kandıran adam gördü hocam bu daha ne ki? teşekkürler yine de...sahte belgenin tekrar sahtesi de yapılmaz ama. sen aşmışsın. tebrik etmekten başka çarem kalmadı hocam..
Sözüm meclisten dışarı**Muhtemelen saçında bir problem olduğu için kapandı Allah için kapanan birisi bunu yapmaz.
Güzel dans ediyor mu orası tartışılır.d
Ben öyle düşünmüyorum bazıları sırf tarz olsun diye bazıları ise aile baskısından bazıları (azınlık kesim) ise gerçekten Allah emri olduğu için kapanıyor. Ama şuan kesinlikle çoğunluk moda tarz vs meselesi maalesefSözüm meclisten dışarı**
Günümüz kapalı bacılarının azımsanamayacak bir kısmı moda için ya da saç bakımı yapmaya üşendiği içi kapalılar. Benim düşüncem ve gördüklerimle yola çıkarak söylüyorum…
Sözüm meclisten dışarı**
gorunmuyor link bendelinkler olmus yenileyin
yenilesinler diyom istegorunmuyor link bende