Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam da bu yasaklardan devletin ne karı var?Ben zarar degilde kar olduguna inaniyorum. Bakiniz asi olmassan suraya giremessin bunu yapamassin vs vs adim adim basladi ve dahada sert onlemlerle ilerlicek. Gorursunuz kisa zamanda aşi yaptirmiyanlar markete bile alinmicak dedi dersiniz
Tamam da bu yasaklardan devletin ne karı var?
bütün gün gdo ve gluten basıp orada burada aşı karşıtlığı yapıyorlar ya sadgsagkYa ne kadar çok laga luga ettiniz, soluduğunuz havadan içtiğiniz suya, yediğiniz ekmekten gün içinde tükettiğiniz tüm gıdalarla mukayese edince aşının (varsa) zararı devede kulak kalıyor.
Akıl alır gibi değil, 3 güne bir duş alır, sebze meyveyi yıkamaz, her türlü kadınla korunmasız ilişkiye girer ama aşıya geldi mi oooobütün gün gdo ve gluten basıp orada burada aşı karşıtlığı yapıyorlar ya sadgsagk
harbiden cinsellik yönünden siğillerden falan bahsetmiyorum bile glutensiz sandviç versen peçete diye tükürecek adamlar sağlık dağıtıyor ortamlarda asadfasfAkıl alır gibi değil, 3 güne bir duş alır, sebze meyveyi yıkamaz, her türlü kadınla korunmasız ilişkiye girer ama aşıya geldi mi oooo
Bende bir sıkıntı yon çavuş. Nereden çıkarttın?Sıkıntı ne melnur
Mutasyon olacağı elbette baştan belli ancak ne tür bir mutasyon ile karşılaşılacağı belli değil ve belki de aşıyı hiç güncellemeye gerek duymadan da aşılama tamamlanabilirdi ancak bunun için öncelikle hızlı aşı yapmak gerekiyordu.Fatih Altaylı' nın yazısı:
Uğur Şahin böyle konuştukça birdenbire bilim adamlığından çıkıp malını daha fazla satmaya çalışan çığırtkan gibi algılanmaya başlıyor.
Komplo teorisyenlerine malzeme veriyor.
“Ama ben mutantlardan ötürü 3. doz demeye başladım” diyebilir.
Ama mutantların olacağı zaten baştan belli.
Mutasyon geçirmeyen virüs mü var.
Bunu hepimizden daha iyi onun bilmesi gerekmez mi!