TUTARSIZ BİR UĞUR ŞAHİN

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Pomak abi aşı karşıtları bir bir banlaniyor dikkat et

Forum yöneticileri uyeler akıllıdır . Yaptığım paylaşım ve yorumlardan aşı karşıtı olmadığımı anlamislardir aşiya karşı olan hastaneye de gitmesin .ağrı kesiciler serumlar da aynı ağacın mahsulü

• Beğen
Tepkiler: ne
Onlar bel altı ve üstü muhabbete çok dalıyorlar 1 kere 2 dersin taramaya geçiyorlar sonra ban

Yani bir gün bu forumda pamuk abi de banlanirsa, yüzünü batıya tersinden çevirmiş birinin vicdanının eseri derim. Pamuk abim uğur şahinden daha Türk bir kere...

Neyse uğur şahin yerli ve milli gururumuz turkovac'a övgüler yağdırdı onu da paylaşırsan sevinirim abi. Hatta dedi ki ancak benim aziz milletiminden böyle etkili bir aşı çıkabilirdi. Bu aşıyı olan turkolarin alnında üç hilal belirirmis. Bu hillalleri de bilmeyeniniz yoktur.; Güven Özveri Tecrübe.. hayırlı forumlar pamuk abi..

Adama diyorum aşı oldu mu. Yo diyo. Niye diyorum türk aşısı bekliyorum diyo. E tamam işte gönüllü ol yapayım hemen diyorum. Müsait değilim diyor. Lan nesine müsait olunacak ki aşının.

Ben zarar degilde kar olduguna inaniyorum. Bakiniz asi olmassan suraya giremessin bunu yapamassin vs vs adim adim basladi ve dahada sert onlemlerle ilerlicek. Gorursunuz kisa zamanda aşi yaptirmiyanlar markete bile alinmicak dedi dersiniz
Tamam da bu yasaklardan devletin ne karı var?

Bu yasaklar bir avuç her seyini internette pazarlayan milyarder para babaların işine geliyor devletlere milletlere faydası yok .2 yilda 50 100 200 milyar dolar kâr ettiler .küçük dükkanların kapatılması büyük şirketlerin yararına belki de devletler bunlardan talimat alıyor

Samsun Bafra'da oldu sanırım.
1 aile içerisinde bir kadın dışında herkes aşı oldu. Sadece ailedeki bie genç kadın.
Aşı olmayı olmayı reddedip kadın aşı karşıtıydı.
O Kadın Covid olunca mefta oldu.

Ya ne kadar çok laga luga ettiniz, soluduğunuz havadan içtiğiniz suya, yediğiniz ekmekten gün içinde tükettiğiniz tüm gıdalarla mukayese edince aşının (varsa) zararı devede kulak kalıyor.

Ya ne kadar çok laga luga ettiniz, soluduğunuz havadan içtiğiniz suya, yediğiniz ekmekten gün içinde tükettiğiniz tüm gıdalarla mukayese edince aşının (varsa) zararı devede kulak kalıyor.
bütün gün gdo ve gluten basıp orada burada aşı karşıtlığı yapıyorlar ya sadgsagk

Akıl alır gibi değil, 3 güne bir duş alır, sebze meyveyi yıkamaz, her türlü kadınla korunmasız ilişkiye girer ama aşıya geldi mi oooo
harbiden cinsellik yönünden siğillerden falan bahsetmiyorum bile glutensiz sandviç versen peçete diye tükürecek adamlar sağlık dağıtıyor ortamlarda asadfasf

Halkın yüzde 90'i aşı olmus bilgi amaçlı paylaşım yapıyoruz . Belli olmaz yüzde 10luk kisim son dakikada golü atar kazanırız maçı

Ne golü? Topluca ölecekmisiniz şimdi?

olmayanların yüzde 40i akpli dua et ölmesinler .baraj altı kalırsınız

Son düzenleme:
Fatih Altaylı' nın yazısı:
Uğur Şahin böyle konuştukça birdenbire bilim adamlığından çıkıp malını daha fazla satmaya çalışan çığırtkan gibi algılanmaya başlıyor.
Komplo teorisyenlerine malzeme veriyor.
“Ama ben mutantlardan ötürü 3. doz demeye başladım” diyebilir.
Ama mutantların olacağı zaten baştan belli.
Mutasyon geçirmeyen virüs mü var.
Bunu hepimizden daha iyi onun bilmesi gerekmez mi!
Mutasyon olacağı elbette baştan belli ancak ne tür bir mutasyon ile karşılaşılacağı belli değil ve belki de aşıyı hiç güncellemeye gerek duymadan da aşılama tamamlanabilirdi ancak bunun için öncelikle hızlı aşı yapmak gerekiyordu.

Mutasyona uğrayan virüsün bulaşma ve öldürme gücü değişmedikçe, aşıyı güncellemeye gerek yoktur yani bilim insanları falcı değil ki oturup da olası mutasyonları hesaplasın kaldı ki böyle bir hesap zaten mümkün değil.

Geri