Turpun büyüğü 2.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türk milliyetçiliği adı altında gidip de terör elebaşısı ile fingirdeyen bizler değiliz..

Sizin milliyetçilik anlayışınız elebasini meclise sokar heykelini diker önünde de egilirsiniz..

turklugu ayaklar altına serdiniz milliyetçilik yapicaksiniz diye.
Bu yanlis bir onerme bence haci. Teror elebasi ile fingirdemeleri yada meclise sokan taraf farkli.
Mhp lideri soktu diye gerekli kinamalari yedi zaten kendisi ki yillar yillar once bahceli bu durumdan uzak bir hal almisti. O akp'nin pervane suyuna girdi.
Simdi bunun uzerinden koz oynamak hic durustce bir idda degil ben sana digim.

Bu yanlis bir onerme bence haci. Teror elebasi ile fingirdemeleri yada meclise sokan taraf farkli.
Mhp lideri soktu diye gerekli kinamalari yedi zaten kendisiki yillar yillar once bahceli bu durumdan uzak. O akp'nin pervane suyuna girdi.
Simdi bunun uzerinden koz oynamak hic durustce bir idda degil ben sana digim.

Tamam senin için akp ve MHP olsun hatta dem de içinde olsun.
Terör ile ittifak yapan kim varsa...
Kürtleri pkk ile bağdaştirmaya çalışıyor yarım akıllı.
Ben Kürdüm Abdullah Öcalan i sevmem..

Tamam senin için akp ve MHP olsun hatta dem de içinde olsun.
Terör ile ittifak yapan kim varsa...
Kürtleri pkk ile bağdaştirmaya çalışıyor yarım akıllı.
Ben Kürdüm Abdullah Öcalan i sevmem..
Var guzel kardesim seven var. Sen sevmiyor olabilirsin. Bu gercek degismez. Zaten kim var ki "yildizlara ulasilacak o dikenli yolda" Selahattin demirtas vardir , sirri sureyya vardi.
Aga bu adamlarin en ust seviye rutbelisi kim? E ocalan abi? Daha buyuk kim var kanaat onderi olarak? He bir de Agît vardi mesela. Sirnakta askerdim baba bizzat tarihcesini biliyorum mevzularin.
Ipin sonunu takip edince nereye cikiyor? Ayni seyleri tekrar tekrar konusmaya gerek var mi?
Anladik , zamaninda bizim askerimiz catistigi yerlerde halktan birilerinin oldugu koylerde de olaylar oldu bazi ermeni gazeteciler bunlari anlatti. Acik oturumlarda tartisildi bunlari gorduk eskiden.
Iyide abi , o savas ortaminda halklarin ozgurlugunu savunan ozgurluk savascilari neden ozgurlugunu savundugu halki siper etti? Ben buna uzuluyorum aga.
E cunku o savasin savas prensibi budur savas dilinde. Mao'izim de de karsiligi budur.
Yahu ben askerde sirnakta nobet tutarken tellere gelen kucuk cocuklara sorardik. Ne olacaksin buyuyunce?
Abim gibi ben de ozgurluk savascisi olacagim derdi. Benim kürt arkadaslarim var. 100 tane varsa maalesef 5 arkadasim diger 95'ini irkina ihanet ettigini soylemek ile itham ediyor. Kurtlerin ozgurlugunu savunan baska kimse yok diyor adamlar ne diyeceksin?

"Turpun küçüklerine" yapılan haksızlıklara dur demek yerine sustuğumuz, desteklediğimiz, alkışladịğımız için şimdi sıra rahatca "Turpun büyüklerine" geldi ve bunun sonrası bizim gibi "turp" dahi olamayanlara gelecek ve her türlü eleştiri, şikayet, buralarda yazmak,...... yasaklanacak.
Bizler birbirimizi yemeye devam edelim, kim daha çok Türkiye sevdalısı, kim daha çok terör sevicisi tesbitiyle uğraşalım ve bu arada atı alan Üsküdar'ı geçmeye devam etsin.

"Turpun küçüklerine" yapılan haksızlıklara dur demek yerine sustuğumuz, desteklediğimiz, alkışladịğımız için şimdi sıra rahatca "Turpun büyüklerine" geldi ve bunun sonrası bizim gibi "turp" dahi olamayanlara gelecek ve her türlü eleştiri, şikayet, buralarda yazmak,...... yasaklanacak.
Bizler birbirimizi yemeye devam edelim, kim daha çok Türkiye sevdalısı, kim daha çok terör sevicisi tesbitiyle uğraşalım ve bu arada atı alan Üsküdar'ı geçmeye devam etsin.
Atı alan yakalandı. Hapiste yatıyor. O eski Türkiye'deydi.

İyice meclise döndü forum her konuda siyaset her konuda kavga dövüş....
Bu konuda dahi anlaşamıyorsunuz. Diplomalar iptal ediliyor, vekiller hapse atılıyor, halkın büyük çoğunluğunun söz hakkı çiğneniyor.
Hangi taraftan olduğunun ne önemi var haksızlık söz konusu olunca. Kim olduğuna göre mi haksızlığa ses çıkarılıyor? Ya da oh iyi oldu deniliyor?
Kendinize gelin biraz ya başlarım ayrımınıza şimdi kürdünüze ayrı türkünüze ayrı başlayacağım....

Hangi taraftan olduğunun ne önemi var haksızlık söz konusu olunca. Kim olduğuna göre mi haksızlığa ses çıkarılıyor? Ya da oh iyi oldu deniliyor?
Kendinize gelin biraz ya başlarım ayrımınıza şimdi kürdünüze ayrı türkünüze ayrı başlayacağım....
Kimin haklı olduğuna kim karar verecek? Sor bakalim akp liye imamoğluna haksızlık yapılmış mi.

Aze hanım kısacası Sok… kürdünüzede,türkünüzede ha kendinize gelin demiş..

Kimin haklı olduğuna kim karar verecek? Sor bakalim akp liye imamoğluna haksızlık yapılmış mi.
Göz göre göre olan şeyi görmeyip at gözlüğü takmak insanların kendi seçimi. Benim bahsettiğim somut delillerle olan haklılıktır. Fakat maalesef adli yargılar dahi onlara hizmet ederken gerçeği göstermek için bu kadar çırpınıldığına tanık oluyoruz halkın büyük çoğunluğu olarak.
Hem akpliler eskisi gibi değil... Dönenler çok oldu apo ve bahçeli yakınlığı sonrası,kalanlar da şu an başta kim varsa yanında duralım işimize yarar, savunalım bize iş versin savunalım bize memurluk sağlasın diyenler kaldı biraz da...

Aze hanım kısacası Sok… kürdünüzede,türkünüzede ha kendinize gelin demiş..
bilgilendirme için teşekkür ediyorum.....

Evet malesef kim olduğuna glre, hangi tarafta olduğuna göre ses çıkartıyoruz, destek veriyoruz ve oh olsun diyoruz bu ülkede. Zaten böyle olduğumuz için iktidar kolayca istediğini yapabiliyor. Söylediğiniz gibi bu konuda dahi kavga bitmiyor,........
Zor düzeleceğe benziyoruz, öyle kolay değil 100 yıllarca beynimize pompalanan ayrıştırmayı silip atmak, bizleri bu hale getirenler bayağı emek verdiler ve hala da devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Aze
şalgammış o şalgam
imamoğlu geçen göstermiş
he turpun büyüğü şeyinde

Geri