Türklerin Turistlerle Konuşması

Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
E biz türkü hani biz söz vardır bir türke asla yol sorma bilmesede tarif eder diye...
Turstlere bazen hakkaten acıyorum bi türk bunları alıyo karşısına yabancı dil sıfır :zuha:
Bağrarak ''NERELİSİN , NEREYE GİDİYOSUN ; YOLUNUMU KAYBETTİN'' diyo baktı turist anlamıyorsa busefer heceliyor :zuha: ''NE-RE-Lİ-SİN , NE-RE-YE Gİ-Dİ-YO-SUN ; YO-LU-NU-MU KAY-BET-TİN'' :zuha: çnk o türk ona yardım etmek istiyor ve hecelediğinde yada bağırdığında anlayacağına inanıyor :D:D:D:D halbuki tek sorun dil bilmiyor olmaları :zuha:
adamlara resmen sağır muamelesi yapıldığı durumdur:D:D

Tarzancanın türk versiyonu yani...:zuha:

ı dont understand. good bye good bye

Rahmetli dedem koye gelen 2 Japon Turist cifti eve zorla goturup hem yemege hem yatili kalmalarini saglamis. Nasil konustular nasil anlastilar bilmiyorum, tek bildigim Japon ciftin her sene yilbasinda kart yolluyor olmasi. Bilmiyorlar tabi dedemin hakki rahmetine kavustugunu.

bide adam sagirmis gibi bagirmalari yok mu :asd:

Sanki heceleyince anlayacaklar =) Yardım etme isteğimizden kaynaklanıyor heralde .

Yakın zamanda ben de bu insanların arasına girdim :D
Baya kastım da olmadı, bir yerden sonra nasıl anlatacağımı bilemedim, sen go go yap sonra ilerden başkasına asking dedim inşallah kaybolmamışlardır.

Geri