Türkiyenin En İyi Rapçisi Kimdir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin En İyi Rapçisi Kimdir

Türkiyenin En İyi Rapçisi Kim

Türkiyedeki En İyi Rapçı Kim Sizce

Türkiyenin En İyi Rapçisi Sagopa Kajmer oldukca beğenlin bir rapçı ve oylamalarda anketlerde hep önde giden bir Rapçı

Peki kim Sagopa Kajmer

Yunus Özyavuz veya bilinen adıyla Sagopa Kajmer 17 Ağustos 1978 Samsun doğumlu Türk rapçimüzik yapımcısı ve DJ dir

Yunus Özyavuz müzik yaşamıına Samsun'da yerel bir radyoda DJ'lik yaparak başlamıştırO sırada rapper MC (Rapper Mic Check ve DJ Mic Check adıyla) Müstear" ismini kullandı 1998'de yeraltı rap dünyasında halen varlığını sürdüren bir oluşum olan Kuvvetmira'yı kurmuştur

Sizlerde yorum yapabilir fikirlerinizi paylaşabilirsiniz bizlerle arkadaşlar peki size göre Türkiyenin En İyi Rapçısı Kim

en iyi rapçilerinden biri demek dogru olur çünkü sago denginde çok çok iyi rapçi var sadece aralarındaki fark yaptıkları müzik söylemde sagodan iyileri de vardır muhakkak yanlış bir başlık bence

bende öyle demezdim çünkü Sagopayı rağçi olarak görmüyorum o çok daha üstte biri derdim onun gibi edebiyat ve emvlevi sözleri birleştirip bu kadar iyi sözler yazan biri daha yok hee o küfürlü paçoz rapçiler ile karşılaştırmadığım için bir seviyeden bahsetmiyorum şuanki rapçi bozuntuları kimden ilham aldığını unutmamalı

Peeh, ağladım yani.
Haa? Oylama ve anketlerde birinci mi geliyor? :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri