imported_Kartal
Üye
Evet ama dışa kapanamayız da urettiğimizi yurt içinde satmaya kalksak zarar olur
inlerimize kadar girmiş bu yabancı sermaye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet ama dışa kapanamayız da urettiğimizi yurt içinde satmaya kalksak zarar olur
abim bu ülkede suyun başını tutanlar olduktan sonra ülke araba üretmez.
Üretemez demiyorum. Ürettirmezler.
@ibadeath yazdığıma gülüyor ama bir TOGG almıyor mesela, illada Audi olacak diyor, akrabalarına yalvarıyor bir Audi için.Araba üretmek artık büyük marifet değil önemli olan piyasada tekabet edebilmek, marka olabilmek.
TOGG devlet desteğinide arkasına alarak üretiyor ama rekabet edebilecekmi ve piyasada ayakta kalabilecekmi yakın zamanda görürüz. AKP için seçim malzemesi ve prestij olarak kullanıldığı için büyük çaba gösteriliyor, yatırım yapılıyor,.........
Hb bekliyorum büyük araba sevmiyorumAraba üretmek artık büyük marifet değil önemli olan piyasada tekabet edebilmek, marka olabilmek.
TOGG devlet desteğinide arkasına alarak üretiyor ama rekabet edebilecekmi ve piyasada ayakta kalabilecekmi yakın zamanda görürüz. AKP için seçim malzemesi ve prestij olarak kullanıldığı için büyük çaba gösteriliyor, yatırım yapılıyor,.........
@ibadeath yazdığıma gülüyor ama bir TOGG almıyor mesela, illada Audi olacak diyor, akrabalarına yalvarıyor bir Audi için.
Hb? Küçük TOGG'da var ama.Hb bekliyorum büyük araba sevmiyorum
SUV var sedan varHb? Küçük TOGG'da var ama.
TOOG zaten SUV alsana bir tane desteğin olur ülkeye neden illa Audi Q5 olsun diyorsun ajdjhhjkjjSUV var sedan var
Sen de haklısın @ibadeath , o kadar da salak değilim diyorsun yani.TOOG zaten SUV alsana bir tane desteğin olur ülkeye neden illa Audi Q5 olsun diyorsun ajdjhhjkjj
Villa dediğin de barakadandır. Bir hafta tatil için baraka çok bile.Şu an bir arabam var düşünmüyorum köye villa yaptırıcam
Seni de anlıyorum vardiya belli zaman sonra yorucu oluyor kendine vardiyasız bir iş bulVilla dediğin de barakadandır. Bir hafta tatil için baraka çok bile.
Gel seneye bize katıl Köln-Strassburg arası bisiklet turumuz var beraber oluruz. Hayatını yaşarsın.Villa dediğin de barakadandır. Bir hafta tatil için baraka çok bile.