Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında - Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her konuyu siyaset konusuna cevirmen,her konunun altinda ayni serzenislerde bulunman inan belli bir raddeden sonra,teneke gurultusune donuyor.Simdi mevzu tayyip veya akp mi?Anladik siyaset bilimcisin bu ulkeyi ancak senin fikirlerin munevvet yarinlara ulastirir.Lakin mevzu su an senin lahza da idrak edemediginden farkli bir konu. : )

Basta Ataturk ve su an ismini dahi bilmedigimiz,bu ulke icin canini gozunu kirpmadan veren Sehidlerimizin ruhu sad olsun.Allah devletimize milletimize zeval vermesin.Nice 100'lere insallah...
Tabiiki gerçekleri konuşmak işine gelmiyor. Bu ülkenin sözde cumhurbaşkanı Cumhuriyet kutlarken Atatürk'ün ismini dahi ağzına almıyor sen kalkıp bana siyaset yapıyorsun, konumuz Tayyib mi,.... diye soruyorsun. Evet konumuz tam da bu. Lafla Cumhuriyet sevilmez, korunmaz,......
Cumhuriyet düşmanlarını, Atatürk'ün ismini dahi ağzına alamadan kutlayanları başımızın tacı yapanların bana söyleyecek tek bir sözü dahi olamaz. Yobazların takkiyesini görmeyenler ileride daha da fazla ağlayacaklar.
Cumhuriyet'i kutlamak Cumhuriyet düşmanlarına karşı mücadele ile olur fesli ve cübbeli gibi yobazların arkasından giderek değil

Son düzenleme:
  • Beğenmedim
Tepkiler: ne
Oyy her yer kırmızılanmış ne güzel Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna.

Father of the Turks
images - 2023-10-23T191028.516.jpeg

Bizi, bölgemizde bu denkli farklı ve öncü kılan, on yıllarca barış içinde yaşamamıza sağlayan, çağdaş ve ilerici devletlerle yarışa girdiren, ülkenin geri kalmışlığı için savaş açan, her iki cinse toplumda yer açan, Türk'ü önceleyip Türk kültürü ile ayağa kalkan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerini daha fazla anlayacağımız yıllar diliyorum.

çok mutlu, çok duyguluyum
100. yılı görmek ne büyük şans

• Alkış
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri