turkcell'de super sms nasil yapiliyor?

Konu sahibi son olarak 3351 gün önce görüldü
selam dostlar,turkcell'de super sms paketi nasil yapiliyor birde nasil tekrar iptal ediliyor bilen birisi varsa yardimci olabilir mi :)

SÜPER SMS yazıp 2222 gönderiyosun (:

iptal için bilgim yok malesef :)

İptal yazıp 222 ye yolla sana msjla bilgi gelir zaten

SÜPER SMS yazıp 2222 gönderiyosun (:

iptal için bilgim yok malesef :)

harikasın :)
whatsapp kullanıyordum ne zamandır,unuttum sms yapmayı ama artık tekrar sms yapma zamanı geldi :p
nettede daha cok diger kampanyalar ile ilgili bilgiler var yardımcı oldugun icin cok tesekkur ederim birde iptal etmeyi bilen varsa ve yazarsa sevinirim :)

harikasın :)
whatsapp kullanıyordum ne zamandır,unuttum sms yapmayı ama artık tekrar sms yapma zamanı geldi :p
nettede daha cok diger kampanyalar ile ilgili bilgiler var yardımcı oldugun icin cok tesekkur ederim birde iptal etmeyi bilen varsa ve yazarsa sevinirim :)

rica ederim ne demek :)

ortak super sms'de her yone 500 smsde veriyor normal sms fiyatina o yuzden tercih ediyorum :d genc turkcellde de var mi her yone sms? varsa ondan yaptirayim yahu

Genç Türkcelde ; Türkcellilerle Ayda 10 tl ye heryöne 10 bin sms 100 mb internet veriyor. 12 tl ye 100 mb internet , 5 bin sms heryöne bedava mesazlaşma veriyor. + 30 tl ve üzeri tl yüklemesi yaptığında hiç sms paketi almadan 100 mb internet ve 1000 sms türkcellilerle 700 sms de heryöne bedama sms veriyor. Sürekli güncelliyor kendini. değişebiliyor ama tavsiye ederim.

Genç Türkcelde ; Türkcellilerle Ayda 10 tl ye heryöne 10 bin sms 100 mb internet veriyor. 12 tl ye 100 mb internet , 5 bin sms heryöne bedava mesazlaşma veriyor. + 30 tl ve üzeri tl yüklemesi yaptığında hiç sms paketi almadan 100 mb internet ve 1000 sms türkcellilerle 700 sms de heryöne bedama sms veriyor. Sürekli güncelliyor kendini. değişebiliyor ama tavsiye ederim.

super o halde bu sefer genc turkcell'i denemeliyim hem cok mantikli geldi banada :)

super o halde bu sefer genc turkcell'i denemeliyim hem cok mantikli geldi banada :)

Birde Ortak bir ara Yeni genç türkcelli olduğumda 30 tl ve üzeri yüklediğimde 2 Saat bedava konuşma veriyordu heryöne.Artık vermiyor sanırım süresi 6 aydı.yada o aktiviteyi değiştirip farklı birşey çıkarıckalar. Bildiğim bukadar.Genç türkcelli olabilmek için bir türkcel bayine başvurman yeterli.

Birde Ortak bir ara Yeni genç türkcelli olduğumda 30 tl ve üzeri yüklediğimde 2 Saat bedava konuşma veriyordu heryöne.Artık vermiyor sanırım süresi 6 aydı.yada o aktiviteyi değiştirip farklı birşey çıkarıckalar. Bildiğim bukadar.Genç türkcelli olabilmek için bir türkcel bayine başvurman yeterli.

tamamdir supersin cok sagol ortakim deneyecem muhakkak :)

-Bak Şimdi Türkcellde Gencaver Dİye Bir servis var.
ücretsiz olarak İstediğin herşeyi sorabılırsın, fakat türkcel hakkında ve 4362'ye sms olarak at-
Mesela bu sordugunu ona Sor:)
Nasıl Süper paket yapabılırım vs gbi :) işine yarayacaktır.

-Bak Şimdi Türkcellde Gencaver Dİye Bir servis var.
ücretsiz olarak İstediğin herşeyi sorabılırsın, fakat türkcel hakkında ve 4362'ye sms olarak at-
Mesela bu sordugunu ona Sor:)
Nasıl Süper paket yapabılırım vs gbi :) işine yarayacaktır.

tamamdır henna'cım çook teşekkürler bunu öğrenmem iyi oldu :)

Rica Ederim Locken'cim:o
Ayrıca İptal İşlemlerinde de yardımcı olur,Canın sıkıldığında da ona msj at. çok Güzel ilgileniyor hehe.
yardımcı olabildiysem ne mutlu:o

Geri