Türk yapımı filmler ??

Konu sahibi son olarak 2388 gün önce görüldü
Ülkemizin film anlayışı ve yapılan filmleri ele alalım arkadaşlar eleştirileriniz görmek istedikleriniz yapıcı bir şekilde tartışalım ..

Şahsen sadece korku filmlerine yöneldik ama ben yapılan eleştileride yapıcı bulmuyorum şahsen film işi büyük bir sanattır ve zamanla olgunlaşır fikrimce yapılacak ki zamanla iyi olacak diye düşünürüm sizce ?

Pek elestirilcek bi yani da yok yahu.Turk filmleri kotu iste kotuuu neresini tutup elestirelim ki.Bide ben yabancilarin turklerden daha cok yaratici olduguna inaniyorum.Sadece film degil her konuda. Zaten tum alanda film de dahil olmak uzere geriyiz.

recep ivedik filmlerini sırasıyla izlersek kalitenin ve mizah dozajının zamanla arttığını açık bir şekilde görebiliriz. köpek balığıyla dövüşme sahnesi hollywood filmlerini aratmayacak cinstendi.

demek istediğim kesinlikle bu çitayı yükseltiyor derinliği arttırıyor ve bu yaparak oluyor onun gibi istikrarlı yönetmenler gerekli

Bu işler böyle olur. deneme yanılmayla Hasan Karacadağ sosyal medyayı takip ediyor. izleyicilerin fikirlerine önem vererek daha da ilerletiyor. ben gelecekten umutluyum önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde Türk sineması daha iyi konumda olacaktır

Bu işler böyle olur. deneme yanılmayla Hasan Karacadağ sosyal medyayı takip ediyor. izleyicilerin fikirlerine önem vererek daha da ilerletiyor. ben gelecekten umutluyum önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde Türk sineması daha iyi konumda olacaktır

o yüzden kötü deyip geçmiyorum hiç yapmayarak nasıl gelişir ki aslında korku filminde en çok eleştirilen Cin olayı insanalr yılalrca lanetli ev tarzında ev filmlerini izledi sesi çıkmadı ama konu biz olunca acımasız oluyorlar Karacadağ gibi kendini geliştiren inanlar oldukça ilerler kesinlikle

şurda da biraz zeki demirkubuz öveyim de ilerde işe yarar

Suraya Nuri Bilge Ceylan yazalim, ortamlarda havamiz olsun .p

Bence eskisine göre daha iyi bir durumda eskiden kimse Türk filmi izlemezken artık bu oran artıyor gitgide artacak eminim ki :tatlı:

Küçümsemeyin Türk sinemasını.. 96 yılından bu yana çok kalburüstü yapım oldu.. Biz izlemiyoruz diye kötü demeyelim bir zahmet..

Son zamanlarda daha başarılı buluyorum. Fakat hâlâ bilim kurgu yapılamıyor.
Varsa yoksa romantik ve korku filmleri.
Komedi filmleri daha düzeyli olabilir. Küfrün çok olması komedi değildir.

Geri