Trump "UFO dosyalarını" açtı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Trump “UFO dosyalarını” açtı: Pentagon gizli kayıtları yayımlamaya başladı

🔺İlk etapta yayımlanan 162 dosya arasında eski Dışişleri Bakanlığı yazışmaları, FBI belgeleri ve NASA’nın insanlı uzay uçuşlarına ait konuşma kayıtları bulunuyor.

🔺Belgelerden biri, FBI’ın Eylül 2023’te bir drone pilotuyla yaptığı görüşmeyi içeriyor. Pilot, gökyüzünde ışığı o kadar parlak olan “çizgisel bir nesne” gördüğünü, ışığın içinde “katmanlar” seçebildiğini anlatıyor:

“Nesne beş ila on saniye boyunca görünür halde kaldı, ardından ışık söndü ve nesne kayboldu.”

🔺Bir başka dosyada ise NASA’nın 1972’deki Apollo 17 görevinde çektiği ve üç noktanın üçgen formasyonda görüldüğü bir fotoğraf yer alıyor.

Diğer görüntüler:

🔺BAE üzerinde ters damla şeklinde nesne (Haziran 2024)

🔺Irak üzerinde hızla geçen bilinmeyen nesne (Aralık 2022)

🔺Yunanistan’da okyanus yüzeyine yakın uçarak karaya doğru ilerleyen küçük dairesel cisim (Ekim 2023)

51.Bölgeyi aç. Uzaylı var mı 😎

Ben kararımı verdim uzaylılara gelin gitcem.

Fii tarihinden beridir bu belgeler varmış. Neden şimdi yayımlamışlar?​
ABD ve Trump olunca hiç inanasım gelmiyor. Epistein olayı tazeyken, kamuoyunu UFO'yla manipüle edecekler.​

Hawking, dünya dışı yaşam formlarına ulaşmanın tehlikelerinden bahsetmişti ve çok ileri teknoloji ile karşılaşma durumunda, insanlık çaresiz kalır diye vurgulamıştı. Ülkelerin ellerinde kanıt varsa bile bilinçsizce kullanılma endişesi taşıdıklarını ve bu sebeple gizli tuttuklarını düşnüyorum.

Antik Mısır, Mayalar, Sümerler gibi kadim uygarlıkların çok daha kapsamlı incelenmesi gerekiyor.

Hawking, dünya dışı yaşam formlarına ulaşmanın tehlikelerinden bahsetmişti ve çok ileri teknoloji ile karşılaşma durumunda, insanlık çaresiz kalır diye vurgulamıştı. Ülkelerin ellerinde kanıt varsa bile bilinçsizce kullanılma endişesi taşıdıklarını ve bu sebeple gizli tuttuklarını düşnüyorum.

Antik Mısır, Mayalar, Sümerler gibi kadim uygarlıkların çok daha kapsamlı incelenmesi gerekiyor.

Hawking bizim gibi ilkel ve vahşi, saldırgan bir medeniyet ile karşılaşırsak bunu yaşayabiliriz diyordu.
Ama tabi bizden bir yada iki tık ilerde olan.

Zeka ne kadar ilerlerse, aptallık ve ilkellik olan "savaş ve saldırganlık" gibi şeylerden uzaklaşırsın. Bu sefer sevgi en üstün kavram olur o medeniyet için. Çünkü ilkel değilsin, her türlü teknolojik gelişmişliğe, bilgiye, ve kaynağa sahipsin.

Hawking bize çok benzeyen bir medeniyet gelirse karşımıza boku yedik diyordu.

Bir medeniyetin gelişmişliği tip 1 , tip 2 , tip 3 gibi sınıflara ayrılır bilim dünyasında.

Evren 13.8 milyar yaşındaysa, 400 milyar civarı galaksi varsa, her galakside 200 milyar yıldız var diyelim ve hemen hemen her yıldızın gezegenleri var diyelim, goldilocks bölgesinde yani yaşama uygun bölgede olan gezegenlerde yaşam var diyelim, evrenimiz genç olmadığı için muhtemelen bizim gibi ilkel canlılardan daha fazla çok çok çok çoooook gelişmiş medeniyetler olmalı. Yani dünyamız çok büyük bir tehdit ve risk altında değil yani. Biz kendi vahşi ilkelliğimizle ,bu algıyla uzaya baktığımız için aynı bizim gibidirler diye düşünüyoruz. Gelirler bizi bulurlar ve bizi yok ederler. Neden milyonlarca ışık yılı mesafelerden gelip, sana göre bir karınca olan bir canlıya zarar veresin? : )
İnsan mısın sen havadan nem kapıp cinayet işleyesin?
Bu insanlar bana yan baktılar kardeş, hemen onları yok edelim :D

Şunu da not düşeyim belki ilerde atasözü olur. :D

"Dünya'da kırıntılar için binlerce yıldır birbirimizle savaşıyoruz, uzay ise sonsuz sayıda ekmekle, fırınla, ekmek üretim fabrikalarıyla dolu."

Son düzenleme:
@Tibet

Dünya'dan Ay'a bile gitmek bizim için zor ancak olur da Dünya'ya gelebilen birileri olursa, bizden daha ileri teknolojiye sahipler demektir ve Hawking de bu olasılıktan bahsetmişti.

Gelişmiş uygarlık kavramını, dünyasal koşullara göre ele almışsın ancak onların dünyasında, sevgi ya da hiçbir duygu yer almıyor da olabilir. Biz her şeyi dünyasal algı ile ele alıyoruz oysaki başka yaşam formları bizden çok farklı yapıda da olabilir.

@Tibet

Dünya'dan Ay'a bile gitmek bizim için zor ancak olur da Dünya'ya gelebilen birileri olursa, bizden daha ileri teknolojiye sahipler demektir ve Hawking de bu olasılıktan bahsetmişti.

Gelişmiş uygarlık kavramını, dünyasal koşullara göre ele almışsın ancak onların dünyasında, sevgi ya da hiçbir duygu yer almıyor da olabilir. Biz her şeyi dünyasal algı ile ele alıyoruz oysaki başka yaşam formları bizden çok farklı yapıda da olabilir.

Çok doğru söyledin. Dediğin gibi de olabilir. Ama bence sevgi dünyaya ait bir şey değil . Şöyle ki; sevgi sadece insanda olan bir şey değil. Bir güvercin düşün, yavrusunun kursağına ağzıyla midesinden yemek kusuyor sonra karnı doyan minik yavru sevgi , huzur ve güven içerisinde annenisinin karın tüylerine yapışıp gözlerini kapatıp uyukuya dalıyor. Sevgi tüm canlılarda olan bir şey. Eğer uzaylı yaşamı yapay zeka gibi program yada robotik bir şey değilse, hangi elementlerden, moleküllerden yada kimyasallardan oluşmuşsa oluşsun muhakkak Dünya'daki benzer bir süreçlerden geçmiş olmalı. Sevgiyi bu yüzden bir fizik kuralı gibi gördüm. Fizik kuralları evrenin her köşesinde tam olarak aynı şekilde geçerlidir. Sevginin patenti Dünya'da ve insanda değil yani. Sevgi de kesinlikle ama kesinlikle evrensel olmalı. Tüm galakside, tüm kainatta. Tam tersi olan öfke, şiddet, hırs, savaş gibi şeylerde malesef. Ama bunlar aşırı ilkellikten dolayıdır. Binlerce yıldır hala aynı döngüde dolanıp duruyoruz. Bu saçmalığı hala bitiremedik. Uzaylıya gerek kalmadan kendi nükleer kıyametimize de sebep olabiliriz yani. Bunu matematikçiler hesaplamıştı ve oran çoook çoook yüksek çıkmıştı. Küresel nükleer kıyamet ihtimalini.

Geri