trendyol dan alışveriş yapanlar

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Partiden tek kuruş almadım daha….
Kendi işimin getirisi o kızdırma beni şimdi .. MÜDÜRÜM olacak artık o kadar..
Aynısı bana da yapılıyor, parti işlerini az çok bilirim kimse hayrına parti için koşturmuyor ak parti içinde olunca anormal diğer partiler içinde olunca normal neyse ayrı bir başlık şimdi bu oralara hiç girmemek lazım..

onu başka başlıkta tartışalım bencede :)

Aynısı bana da yapılıyor, parti işlerini az çok bilirim kimse hayrına parti için koşturmuyor ak parti içinde olunca anormal diğer partiler içinde olunca normal neyse ayrı bir başlık şimdi bu oralara hiç girmemek lazım..

onu başka başlıkta tartışalım bencede :)
Tamam yeni hafta tartışma konusu bu olsun no pasaran a söyle

Trendyolu pek tercih etmem.Alışveriş yaptığım çok az site var zaten.

Güvenmiyorum ben pek gelen ürünler orjinal değil gibi geliyor

Ürünlerin geç gelmesi dışında hiç sorun yaşamışlığım yoktur..Acil ihtiyacım varsa eleme yapar erken tarihli olan siteyi tercih ederim..

Her yerden reklam fiskirmasi yasadigi icin bi kıl oluyorum evet.
Lakin evde yalnız olmaya daha cok.
Bir olduk iki olduk.
Ucuncu gün trendyol'dan ürün siparisi veriyorum, iade ediyorum.
Sonra aynisi.
O zil caliyor ya, cok hosuma gidiyo. Üf 3 4 kez basıyorlar icim kiyiliyo. hemen acmiyom.

Sözde reklamda kampanya var şimdi başladı diyor lan giriyon ürüne o reklamda söylediği fiyatın çok üstünde ürün fiyatı.
Bana kalırsa dolandırıcı fiyat konusunda.

Bazı özel kampanyalar yapıyorlar ya bitmez cuma uçmaz cuma kaçmaz haftasonu 3 gün 5 gün vs vs reklamları tv de sürekli arka arkaya veriliyor. Lan o reklama gömeceğin parayı gerçekten ürün fiyatını düşürmeye harcasan daha çok kazanırsın.

Klara aylik 3 bin tl trendyola veriyo

Kac bin tl kazaniyo bu bagyan

Geri