Tren yolculuklarıma son verdim

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Cogu insan gibi mantigimi kullanmak istedim ve sabahlari uzun yatiyorum ise gidecegim vakit'e dogru kalkiyorum normal de bir Saat önce uyanir hazirlanir ise giderdim tramvaylarimla yol bir Saat sürüyor insanlar cok sıkışmış oluyor tramvay da sabahları hoş değil...vs vs.ne gün arkadasim Treni söyledi daha yakin mesafe oluyor istersen dene dediginden berim basima gelmeyen kalmadi.
Dün tren gecikmis epey..ev de cep telefonumu unuttum köseyi dönerken aklima geldi telefonum aman dedim bir gün de olmasin telefonum ne olcak sanki Demez olaydim..:asd: tren gecikti 25 dk ise gec geliyorum diyemedim kaldimmi ucurumda...eve dönmeye karar verdim tren gelmiyor diye..megersem ev ayaga kalkmis..is yeri,ailem,arkadaslarim hop oturmus hop kalkilmis herkes cok merak etmis..Annem ise yolladim kizi sabah diyor telefonda konusuyordu is arkadasimla eve geldigimde..
Ben geldim dedim:dyg: patronu aradigimda sizin bileceginiz is gelmek kalmak dedi..tabiki de gittim yani babam götürdü sagolsun..hadi o günü ufak yirttik..

Ya bu sabah:asd:
Uzun uyuyacagim diye trenimden oldum..patroncagizima dün diyorum ki telefonda gec kalma daha yok ertesi gününe yaptigim sacmalik..cesaretimi topladim aradim kizdi geliyorsun ise diyip kapatti yüzüme telefonu:dyg::asd:
Cok sürmeden geri döndü Niye gelmiyorsunuz dedi.. o an Doktora gidiyorum cikti agzimdan:asd: hazir gribim hazir hic Vaktim yok hic birseye bir okul bir is derken savruluyoruz bir yandan iyi oldu aslinda ilaclarimi aldim..ve gittim de dört gün izin verdi doktor halimi hic begenmedi sadece gribim diye biliyordum atesimin oldugunu da ögrendim bu sabah :asd:

Öyle iste :asd:

Oy kuzum ya cidden ne bahtsızsın tren konusunda nasip olmamış bir:sırıt:

6 sene önce
Meslek yaparken sjjsjsj ilk günlerimdi sjjsjs
O Patron zamanla arkadasim oldu anam oldu :)
Gördügüm de hüzünleniyorum sjsjjs emegi Cok üstümde
Yerim seni sjsjjsjs

Geri