Trabzonspor'un yeni forveti: Simon Banza

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Trabzonspor'un 28 yaşındaki 1.89 boyundaki Demokratik Kongolu yeni forveti Simon Banza!

Maçlarda çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu, hayırlı olsun.

Trabzonspor'un yeni transferi Simon Banza'dan ilk sözler
Trabzonspor'un Braga'dan kiraladığı Simon Banza Trabzon'a geldi. Banza, transferden dolayı mutlu olduğunu belirtip, "Buradan olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım Trabzonspor'la beraber büyük bir işler başaracağız. Burada olmak beni çok mutlu ediyor." dedi.

Banza Transfer süreciyle ilgili, "Trabzonspor'un bana olan ilgilisi vardı. Bende Trabzonspor'a gelmek adına kararlıydım. Bana sunulan proje gayet önemli bir proje. Dolayısıyla transfer sürecim çok çabuk oldu." ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki futbolcu 99 numaralı formayı giyeceğini belirtek sözlerini şöyle tamamladı, "Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Gollerimle Trabzonspor'a katkı sağlamak istiyorum. Beşiktaş maçına hazırım."

Kaynak

Beşiktaş ile oynadığımız maç sonrası futbolcumuz Simon Banza’ya yönelik sosyal medya üzerinden yapılan ırkçı nitelikteki paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Bu tür çirkin saldırıların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu vurguluyor ve gereken hukuksal adımların hızlıca atıldığını bildiriyoruz. Irkçı saldırılara karşı kararlı duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğimizi tekrar belirtiyor, bu çirkin saldırıya karşı futbolcumuzun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

Banza bu sezon iyi işler yaptı ama kalması zor gibi görünüyor. Çok büyük ihtimalle Onuachu gelecek.

Geri