Trabzonspor - Galatasaray (0-2)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Maçı hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
kulübe para kazandırmış eski futbolcusunu ıslıklıyorlar. eren öyle olmaz böyle olur dedi. topu defanstan çıkartıp pozisyon yaratıp golü attırdı. aslanım benim.

Osimhenin oyunda tuttuğu topa bak Allahım kafayı yicem
ben izlerken top taca çıktı diye koşmayı bıraktım Osimhen bırakmadı :p

Trabzon'a sövenler bugün onlardan medet umdu ama nafile, aslan taktı pençesini gösterdi anyayı Konya'yı.

Lig şampiyonu olup da Avrupa'da başarıdan başarıya koşacak Galatasaray'a "Maşallah" diyelim de nazar değmesin.

Lig şampiyonu olup da Avrupa'da başarıdan başarıya koşacak Galatasaray'a "Maşallah" diyelim de nazar değmesin.
Avrupa ligi farklı, kendi ligin iyi değilse başarı zor orada. Türkiye ligi malesef çok kötü, bunu butada devamlı vurguladım. Takımlar rekabet etmek yerine, oyun geliştirmek, kaliteyi yakalamak,....... yerine iyi oynayan rakibi üzerine algı yapmakla uğraşıyor hatta Türkiye ligini dahi tanımayan bir teknik direktöre geldiğünden itibaren algı yapması için talimat veriyorlar. Böylecw lig gelişmiyor, aşağı çekiliyor,....
Bakın mesela İngiltere liginin düşen takımları dahi Avrupa liginde bizden daha iyi başarılı olur. Neden? Çünkü orada kalite var, rekbet var,......
En son Beşiktaş yenilgisinde dahi iyi oynayamadık diyebn bir FB yok, hala "yapı" var diyen, rakip takımı küçümseyen,...... bir FB var.

Avrupa ligi farklı, kendi ligin iyi değilse başarı zor orada. Türkiye ligi malesef çok kötü, bunu butada devamlı vurguladım. Takımlar rekabet etmek yerine, oyun geliştirmek, kaliteyi yakalamak,....... yerine iyi oynayan rakibi üzerine algı yapmakla uğraşıyor hatta Türkiye ligini dahi tanımayan bir teknik direktöre geldiğünden itibaren algı yapması için talimat veriyorlar. Böylecw lig gelişmiyor, aşağı çekiliyor,....
Bakın mesela İngiltere liginin düşen takımları dahi Avrupa liginde bizden daha iyi başarılı olur. Neden? Çünkü orada kalite var, rekbet var,......
En son Beşiktaş yenilgisinde dahi iyi oynayamadık diyebn bir FB yok, hala "yapı" var diyen, rakip takımı küçümseyen,...... bir FB var.
Ne Beşiktaş ne Fenerbahçe ne de Galatasaray iyi futbol oynamadı bu sezon ve sonuç olarak da Avrupa maçlarında fazla ilerleyemediler.

Liglerdeki puan sistemi değiştirilip Avrupa maçlarındaki gibi eleme usulü getirilse o zaman şampiyon da sürekli değişir. Puan sistemine kurban gidiyor takımlar çünkü sorun sadece iyi oynamamak değil, üst üste gelen yorucu maçlara ilave olarak kupa maçları, milli maç ve Avrupa maçları da ekleniyor. Oyuncular sakatlandığı an da tüm takımın kaderi değişmiş oluyor.

Yeni sezonda dilerim çok daha iyi bir süreç yaşanır ve Avrupa maçlarında başarı elde edilir.

Geri