Total War: Rome II - Pirates and Raiders Dünya İle Aynı Anda Playstore'da!

Konu sahibi son olarak 4361 gün önce görüldü
Efsanevi Total War serisinin antik Roma döneminde geçen en yeni oyuno Total War: Rome II'ye istilacı kültürleriyle üç yeni Balkan fraksiyonu (Tylis, Ardiyav ve Ordis Krallığı) ekleyen DLC paketi Pirates and Raiders dünya ile aynı anda Playstore'da!

Çok farklı ve son derece yıkım dolu bir Rome II tecrübesi için Pirates and Raiders'ı mutlaka edinin!​
4cbbedc1-1008-4d5e-beb7-25a7e1e7e5de.jpg

Tüm dlc leri var adama zorla baştan camping oynatıyorlar, tabi para almakta cabası.

Total War serisi candır ya gerçekten güzel,bendede Shogun 2 var Japon kültürüne hastayım :)

Shogun beklenileni veremedi bana, hevesim kursağımda kaldı. Gittim ilk çıktığında köpek gibi para verdim. Sonra rome total war ı yükledim onu oynadım.

Ama son oyunu rome 2 total war beni yeteri kadar tatmin etti. Accayip keyifle oynuyorum, 3. kez campingi bitiriyorum.

Asıl beklentim, Medieval Total War 3 ;)

Shogun beklenileni veremedi bana, hevesim kursağımda kaldı. Gittim ilk çıktığında köpek gibi para verdim. Sonra rome total war ı yükledim onu oynadım.

Ama son oyunu rome 2 total war beni yeteri kadar tatmin etti. Accayip keyifle oynuyorum, 3. kez campingi bitiriyorum.

Asıl beklentim, Medieval Total War 3 ;)

Vallahi ben öyle fanı değilim pek bilemiyecem Shogun 1'i oynadıktan sonra keyif aldım ve 2.cisini aldım ondanda keyif aldım yani serinin önceki oyunlarını bilmediğim için ne gelişme içindeler net bir bilgi bilmiyorum. :cici:

Vallahi ben öyle fanı değilim pek bilemiyecem Shogun 1'i oynadıktan sonra keyif aldım ve 2.cisini aldım ondanda keyif aldım yani serinin önceki oyunlarını bilmediğim için ne gelişme içindeler net bir bilgi bilmiyorum. :cici:

İlk çıktığından beri fanıyım tüm oyunlarının. Çok büyük değişiklikleri oldu shogunda biraz batırdılar, neden batırdılar oda, kale tipleri aynı hiç değişiklik yok. Hep aynı tarz sadece biraz daha büyüğü bazı income sistemi çok değişik, oyun çok yavaş ilerliyor. Suikast tarzı olaylara çok detayla inilmiş, ve bir çok hatası da var. He ama güzel oyundur, iyidir laf etmek düşmez lakin ; Bir fan olarak bekleneni veremedi.

İlk çıktığından beri fanıyım tüm oyunlarının. Çok büyük değişiklikleri oldu shogunda biraz batırdılar, neden batırdılar oda, kale tipleri aynı hiç değişiklik yok. Hep aynı tarz sadece biraz daha büyüğü bazı income sistemi çok değişik, oyun çok yavaş ilerliyor. Suikast tarzı olaylara çok detayla inilmiş, ve bir çok hatası da var. He ama güzel oyundur, iyidir laf etmek düşmez lakin ; Bir fan olarak bekleneni veremedi.

Vallaha hocam sen öyle diyorsan öyledir sonuçta her oyununu almışsın :) bende baktım fena değildi ama Sırf Japon kültürüne hasta olduğum için Shogun 1 ve 2'yi aldım daha almam tabi :)

Tüm seriler içerisinde Medieval Total War 2 Efsanedir bence ..

Tüm seriler içerisinde Medieval Total War 2 Efsanedir bence ..

Hala pc imde yüklüdür, durur öyle canım sıkılırsa girer haçlı seferi yapar kudüsü alırım, kah türkleri seçer dünyayı alırım. Kah ingilizlerle avrupayı işgal ederim, bazende katolik protestan savaşlarına katılırım...

Hala pc imde yüklüdür, durur öyle canım sıkılırsa girer haçlı seferi yapar kudüsü alırım, kah türkleri seçer dünyayı alırım. Kah ingilizlerle avrupayı işgal ederim, bazende katolik protestan savaşlarına katılırım...

Benim de en sevdiğim Danimarka ile taa Kuzeyden dünyanın tepesinden aşağı doğru önüme gelenin canına okumaktı .. Özel hobim diğer ülkelerin Krallarını öldürmekti .. Hey gidi günler ..

Benim de en sevdiğim Danimarka ile taa Kuzeyden dünyanın tepesinden aşağı doğru önüme gelenin canına okumaktı .. Özel hobim diğer ülkelerin Krallarını öldürmekti .. Hey gidi günler ..

En sevmediğim ülke :D Very Hard da köpek gibi asker çıkartırlar ingiltereye, ilk alacağım onlar olur genelde.

Strateji oyunlarına fazla alışamadım ancak Shogun'u ara sıra oynarım kazanırım kaybederim :D

Geri