Topuk çatlağına çözüm

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cilt Bakımı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bir iki aydir Denk geldigim birsey bir sürü Krem kullandim gerci biri yardim Etti rossmandan almistim ama Iki üc gün Idare ediyor Cok da faydasi yok Bana
Kalirsa... yine de resmi yükleyeyim..
3C54184F-EF51-4D44-AB1D-FB10573DAE0B.jpeg
Bir de ayak törpüsü mü denir bilmiyorum onu kullaniyorum bir hafta rahat oluyor insan Amma velakin Nasil dogru kullanacagimi buldum :D

törpüyü hafif nemlendirip topugunuzu sürttügünüz de Hic bir iz dahi kalmiyor pamukcuk ayaklariniza kavusabilirsiniz :) en azindan 2 hafta Olabilir sjsjsj
36609CCA-5307-4AB8-B6AA-2B45D0F50D10.jpeg

ayak törpüsü olayı rahatlatıyor gerçekten sjsjdjdpsikolojik mi bilmiyorum.

garip anamın topukları geldi aklıma. yerlerde yuvarlanırken anamın topuklarına denk geldiğimde dakikalarca bakardım. her seferinde sorduğumu anımsıyorum. anne bu ne? sonra kendi kendime derdim acaba canı acımıyor mu ne zaman geçecek veya niye geçmiyor bu diye. şimdi de benim oğlan benim ayakları inceliyor aynı sorgulayıcı bakışlarla :D çatlak tok tabi beybi ayaklarımda öyle saçma şeyler olmaz. nasır var anasını satim

garip anamın topukları geldi aklıma. yerlerde yuvarlanırken anamın topuklarına denk geldiğimde dakikalarca bakardım. her seferinde sorduğumu anımsıyorum. anne bu ne? sonra kendi kendime derdim acaba canı acımıyor mu ne zaman geçecek veya niye geçmiyor bu diye. şimdi de benim oğlan benim ayakları inceliyor aynı sorgulayıcı bakışlarla :D çatlak tok tabi beybi ayaklarımda öyle saçma şeyler olmaz. nasır var anasını satim
yaşın kaç senin topuklar çatlak falan kfgkdsafk
senin çok mu yoruyorlar usta

Geri