Toplu taşıma ve uçaklara çocuklar alınmasın.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir restoran işletmesi”Konsept gereği çocuk kabul etmiyoruz”demişti zamanında..Hakkaten uçakta ağlayan çocuklarla seyahat ederken kafamda filler sevişiyor gibi bir iz bırakır.Onca tedirginliğin,korkunun üstüne birde ağlayan bebekler bağıran çocuklar adamı gerçekten zıvanadan çıkartıyor!! Kesin herkes böyle bir deneyim yaşamıştır..
Ne demiş Victor Hugo”Çocuklar Os..ruk gibidir.Herkes kendininkine tahammül eder..”
Üstat haklı.

Napsinlar bebekleri kargoyla mi gondersinler. Ya Rabbel alemin.....

Psikolog musun?yossi bu durumdan yüzbinlerce insan rahatsız psikolojiye nasıl bağladın D:
Yahu rahatsiz olabilir ama bunun cozumu yok cekmek istemeyen özel tutcak:D
Sadece bu konuyla ilgili değil, son zamanlarda iyi gormuyorum dedim:)

instagramda stori üstüne stori atılan o minnoş çocuklar dışarda zebani olup ana babalarına işkence edince ben çok eğleniyorum ama................

Yahu rahatsiz olabilir ama bunun cozumu yok cekmek istemeyen özel tutcak:D
Sadece bu konuyla ilgili değil, son zamanlarda iyi gormuyorum dedim:)
Halla halla kendimden şüphelenmeye başladım..
Ben her şeyi dalgaya alan biriyim belkide haberim yok :(

Yabani Avrupalılaştı. Biz çpcukları severiz.

Abi benimde en nefret ettigim sey. Otobus yada ucakta bebeklerden ziyade 4-5 yasindaki cocuklar car car bagiriyor. Gerci kulaklik takip metal muzigide son ses acinca pek duymuyorsun ama benide dumur eder.
Izdirap oluyor. Kafam kaldirmiyor.
Onlara ozel ses yalitimli ozel bir oda yapilsa. Cocuklar ile ailesi icerisinde black metal resitali verse daha guzel olur.

Size bir anı anlatayım. Bir grup imsam topluluğu balıkçıya gider, balıkçıda çocuk oyun alanı varken, çimlik zemini görünce kendini Tsubasa evreninde sanan bir 9-10 yaşlarında velet picigeto, herkesin malum sonu bildiği, o tedirgin edici hareketi yapar...Raiju Shot!

Adsız.png

Bu şut, bir grup imsam topluluğunun yan masasındaki başka bir grup imsam topluluğunun kadehlerini bardaklarını kırdı devirdi... Anımız burada bitsin.

* * *

Bebekler sabaha kadar ıngalayabilir, annesi pış-pış eder, geçer-geçmez, yavrucağız susmuyorsa, ya hastadır ya gazı vardır, hiç problem değil. Fakat 8-10 yaşına gelmiş bir çocuk, yapma-etmeden anlamıyorsa, ben çocuğa da suç bulmam anası-babası seks edilmelidir.

Ben ve ağabeyim, misafirlikte, lokantada, otobüste minibüste mum gibiydik, terbiyeyi nasıl verirsen öyle yaşar.

Sokuk yeni nesil ebeveynler.

Geri