Togg halkın içinde tam takır

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biride arabanın altına bakıp onayı çakıyorD:

Pazartesi Eskişehir yolunda gördüm,bakan değildi içindeki sanırım yakınıydı.160 ile giderken benim yanımdan geçti.Bırakmadım peşini tabi 190 ile ben onu solladım,210 ile o beni,en sonunda 240'a yakın pes etti.Bu meydan okumadan sonra benim için Togg bitmiştir.: )
O değil de hızdan dolayı bir ceza vs. gelirse hay sizin Togunuza da,topunuza da diye başlarım.sjs

Neden TOGG'un üretildiği fabrikayı bizlere gururla göstermiyor bu bay Recep?

Neden TOGG'un üretildiği fabrikayı bizlere gururla göstermiyor bu bay Recep?

Bu videoyu buldum ben.Çocukluğumdan beri takip ettiğim,ShiftDeleteNet ekibinden Tolga Cem ve Hakkı Alkan fabrikaya gidip gezdiklerini söylüyorlar.Aslında bu proje güzel,geçmiş döneme bakıyorum da Fiat ile ortak üretilen Doğan,Şahin,Kartal ve Serçe modelli arabalar ülkemizde adeta otomobil sektöründe bir devir açmış,fakat o dönemki halkın refah seviyesi kendince bir birikim yaparak bu araçlardan en azından bir tane satın almasına yetiyordu.

Tabi bir de bağımlılık konusu var ki,bu en ciddi ve üzerinde düşünülmesi gereken mesele.Samanı bile ithal eden bir ülkenin araba üretmesi zaruri midir.Zannımca sizde benim gibi "değildir elbet" diye cevap vereceksiniz.Fakat projeye iyi veya kötü,eksik veya yanlış hayata geçirilmiş ve bir şekilde üretime başlanmış,şahsen ben kuvvetle muhtemel hükümet değişecek,görünen resim onu dillendiriyor.Ki gelecek yönetimin Togg ve savunma sanayisi atılımlarını,hız kesmeden devam ettireceği kanısındayım.Kemal Kılıçtaroğlu'nun da bu yönde ılımlı mesajlar verdiğini ve bir yüzünün gelişim/teknolojiye dönük olduğunu düşünüyorum.

Not: Akp'li değilim. : )

Son düzenleme:

Bu videoyu buldum ben.Çocukluğumdan beri takip ettiğim,ShiftDeleteNet ekibinden Tolga Cem ve Hakkı Alkan fabrikaya gidip gezdiklerini söylüyorlar.Aslında bu proje güzel,geçmiş döneme bakıyorum da Fiat ile ortak üretilen Doğan,Şahin,Kartal ve Serçe modelli arabalar ülkemizde adeta otomobil sektöründe bir devir açmış,fakat o dönemki halkın refah seviyesi kendince bir birikim yaparak bu araçlardan en azından bir tane satın almasına yetiyordu.

Tabi bir de bağımlılık konusu var ki,bu en ciddi ve üzerinde düşünülmesi gereken mesele.Samanı bile ithal eden bir ülkenin araba üretmesi zaruri midir.Zannımca sizde benim gibi "değildir elbet" diye cevap vereceksiniz.Fakat projeye iyi veya kötü,eksik veya yanlış hayata geçirilmiş ve bir şekilde üretime başlanmış,şahsen ben kuvvetle muhtemel hükümet değişecek,görünen resim onu dillendiriyor.Ki gelecek yönetimin Togg ve savunma sanayisi atılımlarını,hız kesmeden devam ettireceğini düşünüyorum.Kemal Kılıçtaroğlu'nun da bu yönde ılımlı mesajlar verdiğini ve bir yüzünün gelişim/teknolojiye dönük olduğunu düşünüyorum.

Not: Akp'li değilim. : )

Farklı duyumlar var, gene de bu seçim döneminde her türlü fırsatı oya devşirmeye çalışan bir AKP'nin üretim fabrikasını detaylı bir şekilde göstermemesi büyük bir muamma. Yakında tüm gerçekler oetaya çıkar.

Geri